Kuhinja iz snova po mjeri vašeg doma

Svima poznata kao „srce doma“, kuhinja je prostorija u kojoj se vraćamo nostalgičnim okusima ili eksperimentiramo s novim receptima, stvaramo uspomene i družimo se s voljenima.

Osim što je bitno da odražava osobni stil, kuhinja mora odgovarati estetici cijelog doma. Postala je dio otvorenog prostora i stoga ju je važno stilom, bojama i materijalima povezati s blagovaonicom i dnevnom sobom. Također, iznimno ju je važno prilagoditi vlastitim potrebama i navikama kuhanja te kretanja u prostoru pored elemenata.

Neovisno o periodu života u kojem se nalazite, pokazalo se da je svim našim kupcima važno investirati u kuhinju koja će osigurati dugoročnu kvalitetu i imati onaj „wow faktor“ te uz estetiku biti funkcionalna i laka za održavanje. U ponudi Vam nudimo širok spektar personaliziranih rješenja koja će se prilagoditi svakoj kvadraturi i budžetu.

PRIMA kuhinje po mjeri

Kuhinje po mjeri koje možete naći u PRIMA salonima i webshopu ne ističu se samo dizajnom, već su bogate funkcionalnim rješenjima i odgovaraju na sve želje kupaca. U širokoj ponudi naših salona možete naći kuhinje, dostupne u različitim stilovima - od modernih minimalističkih linija do retro stila, uvijek u skladu s trendovima na tržištu.

Najvažnija odlika PRIMA kuhinja po mjeri je njihova prilagodba svakom prostoru. Kuhinja koja nastaje u našim salonima zaseban je projekt u potpunosti osmišljen baš za svakog kupca.

Najkvalitetniji materijali osiguravaju vrhunsku kvalitetu i estetski atraktivnu kuhinju koja će činiti središte svakog doma. Uz više od 200 elemenata u ponudi, želimo omogućiti da se maksimalno iskoristi svaki centimetar prostora namijenjenog za kuhinju i osigurati uživanje u kuhinji koja u potpunosti odgovara svim željama.

Kako do kuhinje po mjeri?

U našim uslugama u potpunosti smo prilagođeni Vama i Vašim željama te prostoru s kojim raspolažete. Cijeli proces započinje upravo u Vašem domu. Za besplatnu izmjeru u Vašem domu dovoljno je kontaktirati salon i dogovoriti termin koji Vam odgovara. Naši prodajni savjetnici dolaze u Vaš dom kako bi precizno izmjerili prostor namijenjen za kuhinju.

Pogledajte kako to sve iz izgleda iz perspektive naše Ivane Blažoti Mijoč:

Prema mjerama prostora te Vašim željama i potrebama, naši stručni savjetnici pružaju besplatnu uslugu 3D prostornog planiranja kuhinje iz Vaših snova. Ovim jednostavnim koracima postajete dizajner Vašeg interijera uz stručne savjete naših prodajnih savjetnika koji će Vam pružiti podršku tijekom cijelog procesa.

Cijelu kuhinju po mjeri Libertu i njene funkcionalnosti u domu Ivane Blažoti Mijoč možete pogledati na:

Nakon proizvodnje kuhinje u PRIMA tvornicama te usluge dostave i montaže, nastaje mjesto okupljanja, stvaranja novih uspomena i isprobavanja novih okusa.

Ako biste htjeli kuhinju nadopuniti još kojim dekorativnim detaljem kako bi u potpunosti zasjala, pogledajte kolekciju COCO maison kojom možete staviti nizozemski potpis na kuhinju hrvatske proizvodnje i stilizirati u skladu s ostatkom doma.

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta