Kako svaki put do savršene pizze?

Osim što je obilježena Danom zaljubljenih i maškarama, ova veljača u Primi je posebna jer je posvećena kuhinjama i gastro užicima.

 

U Prima Mjesecu kuhinja probudite chefa u sebi te od 1.2. do 6.3.2024. godine u Prima salonima uštedite do 60% na sve kuhinje po mjeri uz koje gratis dobivate Gorenje perilicu posuđa, a izmjera u vašem domu, stručno savjetovanje i prijedlog rješenja su besplatni. Snižene su i sve modularne i blok kuhinje u Primi i to 40%, stoga požurite. Više informacija o Mjesecu kuhinja saznajte u Priminom blogu.

 

https://www.prima-namjestaj.hr/blog/probudite-chefa-u-sebi-jer-poceo-je-prima-mjesec-kuhinja/

 

Otkrijte poklon kojem nećete moći odoljeti

 

Ako do 29. veljače odlučite svoju novu Prima kuhinju oplemeniti jednim od modela novih ugradbenih OptiBake pećnica s pirolizom, očekuje vas iznenađenje!

 

Gorenje vam poklanja Pizza set koji uključuje kamen za pečenje, lopatu za pizzu i knjižicu s receptima. Sve nove OptiBake pećnice imaju pizza funkciju uz koju će vam pizza baš svaki put ispasti savršeno, kao da ste profesionalni chef, a uz alate koje dobivate na poklon tako ćete se i osjećati.

 

 

Pizza kamen je izrađen od vrlo izdržljivog materijala te brzo i ravnomjerno raspoređuje toplinu. Tako su nadjevi još ukusniji, a korica je savršeno hrskava – kao da vam je pizza stigla direktno od talijanskih majstora.

 

 

Jeste li znali da sve nove Gorenje OptiBake pećnice imaju pizza funkciju?

 

Ovaj program s podešavanjem temperature pečenja do 300°C posebno je osmišljen kako bi vam pomogao ispeći savršenu pizzu, focacciu, somun i slične pečene delicije.

 

 

Olakšajte si posao i pretvorite vašu kuhinju u pravu malu pizzeriju gdje će pizza biti barem jednom tjedno na jelovniku.

 

Kako do poklona?

 

1. U razdoblju od 29.1. do 29.2.2024. kupite Gorenje OptiBake ugradbenu pećnicu s pirolizom. Kupovina se odnosi isključivo na račun izdan u RH u razdoblju od 29.1. do 29.2.2024. godine.

2. Registrirajte se na internetskoj stranici gorenje.hr.

3. Registraciju izvršite najkasnije do 15.3.2024.

4. Nakon uspješne registracije na mail adresu ćete dobiti potvrdu da ste se uspješno prijavili te da će poklon stići na navedenu adresu.

 

 

Ova posebna ponuda vrijedi za kupovinu u Prima salonima i na webshopu. U našoj ponudi bijele tehnike možete pronaći Gorenje pećnice OptiBake s pirolizom uz koje vam Gorenje poklanja poseban Pizza set do 29. veljače:

 

 

*Akcija vrijedi za prvih 100 kupaca nacionalne kampanje Gorenja. Više informacija o kampanji saznajte na službenoj Gorenje stranici. 

 

Posjetite nas u Prima salonima za vrijeme trajanja Mjeseca kuhinja i počastite se ovim super poklonom, a društvo najboljom pizzom u gradu – onom iz vaše pećnice.

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta