Kako stvoriti ambijent koji budi romansu?

Jeste li već u moodu za ljubav? Je li vas pogodila Kupidova strelica? Ako ovog Valentinova niste raspoloženi za dejtove u prenapučenim restoranima i luksuznim hotelima ili pak one koji zahtijevaju putovanja ili zajedničke aktivnosti, romantičnu atmosferu za dvoje kreirajte kod kuće.

 

Sami kreirajte romantičnu atmosferu

Foto: Freepik/Prima

 

Namještajem crvenih nijansi stvorite svoj intimni ambijent koji će pobuditi romansu.

 

Lido dvosjed i fotelja

Foto: Prima

 

 Udobnost je ključna, pa odaberite crvene krevete, moderne trosjede ili garniture, udobnu fotelje i stolice, obilje jastuka i deka.

 

Tapecirani krevet Tina

Foto: Prima

Ukrasni jastučić Ella

Foto: Prima

 

Kutna garnitura Melodia

Foto: Prima

 

Ugasite stropnu rasvjetu i dodajte suptilnu poput mirisnih svijeća ili stolnih svjetiljki za toplu atmosferu. Boje poput crvene, nježnih ružičastih ili krem nijansi stvaraju osjećaj topline, dok različite teksture poput svile ili baršuna dodaju dubinu prostoru.

 

Vaza Aria

Foto: Prima

 

U vazu stavite svježe i mirisno cvijeće, a poneka zajednička fotografija u okviru će dodati osobni pečat prostoru. Za opuštajuće trenutke stvorite intimne kutke s udobnim ležaljkama ili foteljama, posebice ako su uz prozor s pogledom. Pustite laganu, romantičnu melodiju u pozadini kako biste pojačali atmosferu. Nećete pogriješiti odaberete li playlistu s klasičnim evergreenima legendi kao što su Nat King Cole, Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley… Preostaje vam samo da otvorite bocu vina i finu bombonijeru.

Stolica s rukonaslonima Tenor

Foto: Prima

Ležaljka Isabella

Foto: Prima

Barska stolica Lago

Foto: Prima

 

Crvena i zlatna se vole

 

U Prima salonima i na webshopu možete pronaći bogatu ponudu artikala u svim nijansama crvene, a zlatni detalji zaokružit će stilsku priču. Za vas smo izdvojili niz artikala koji će oduševiti i vas i vaše valentinovsko društvo.

 

Svijećnjak Amina

Foto: Prima

 

U veljači uvijek razmišljamo crveno jer u fokusu je ljubav. Crvena stvara uzbuđenje i energiju, prenosi osjećaje strasti i požude, zato je postala sinonim za Valentinovo. Ova akcentna boja ističe nešto posebno i privlači pažnju, a u modernom dizajnu interijera potiče strasti te čini prostor impresivnim, ali i vrlo senzualnim. Posebno moderno i raskošno, te vrlo prigodno za Valentinovo, izgleda u kombinaciji sa suptilnim zlatnim detaljima.

 

Ukrasna posuda Taylor

Foto: Prima

 

Dok crvenu boju često povezujemo s strašću, ljubavlju i toplinom, zlatna simbolizira bogatstvo i uspjeh. Zajedno su savršen par. Ova kombinacija u interijere unosi pozitivnu energiju i inspirira vas na tople emocionalne reakcije.

 

Mjesec ljubavi i kuhanja

 

Ako volite crvenu, svakako nemojte propustiti veljaču u Primi jer osim što je obilježena Danom zaljubljenih, u Primi je i Mjesec kuhinja. Svi znamo da ljubav često ide kroz želudac, stoga probudite chefa u sebi te od 1. 2. do 6. 3. 2024. godine u Prima salonima uštedite do 60% na sve kuhinje po mjeri uz koje gratis dobivate Gorenje perilicu posuđa, a izmjera u vašem domu, stručno savjetovanje i prijedlog rješenja su besplatni. Snižene su i sve modularne i blok kuhinje u Primi i to 40%, stoga požurite. Više informacija saznajte u našem blogu.

 

Kuhinja po mjeri Perla

Foto: Prima

 

Uvjerite se u kvalitetu i udobnost Prima asortimana te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći na webshopu te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta