Kako povećati vrijednost svog stana? Jednostavno – bijelom kuhinjom!

Jeste li znali da je uvjerljivo najpopularnija boja kuhinja – bijela.

 

Neutralna je, svevremenska i uljepšava velike, kao i kuhinje u malim stanovima. Bijela dolazi u raznim nijansama, a svaka od njih čini prostor svijetlim i prostranim.

 

Prima kuhinja po mjeri Cvita

Foto: Prima

 

K tome, bijele kuhinje su lake za održavanje, ali i lake za dekoriranje jer se uklapaju u baš svaki stil uređenja interijera. Boho, mediteranski, minimalizam, skandi… bijela kuhinja je nepogrešiv odabir.

 

Prima kuhinja po mjeri Cvita u stanu boho stila

Foto: Prima

 

Pronađite svoju nijansu bijele

 

U Prima Mjesecu kuhinja do 6. ožujka 2024. godine pronađite kuhinju u koju ćete se zaljubiti, bila ona bijela ili u nekoj drugoj nijansi.

 

Sve kuhinje po mjeri snižene su do 60% i uz njih gratis dobivate Gorenje perilicu posuđa*.

 

Kuhinje po mjeri u Prima salonima snižene su do 60%

Foto: Prima

 

Detalje velike ponude i još većih popusta koje donosi novi Mjesec kuhinja u Primi saznajte u novom Prima letku i na blogu

 

Uz veliku uštedu od 40% možete kupiti i sve modularne i blok kuhinje iz Prima ponude. Izmjera u vašem domu, stručno savjetovanje i prijedlog dizajnerskog rješenja vaše nove kuhinje su za vrijeme Mjeseca kuhinja u Primi besplatni, stoga svratite već danas u najbliži Prima salon.

 

Više informacija o kuhinjama po mjeri i modularnim kuhinjama možete dobiti u vama najbližoj Prima namještaj poslovnici, putem kontakt forme. Sve blok kuhinje možete kupiti i direktno putem našeg webshopa.

 

Inspiraciju za odabir nove kuhinje pronađite u novoj Priminoj TV rekami.

 

 

Čini kuhinju većom

 

Pritom, bijela boja povećava kuhinju. Neće uistinu dodati četvorni metar vašoj kuhinji, ali jedan od važnijih razloga popularnosti bijele boje je što čak i malu kuhinju može učiniti prostranijom.

 

Prima kuhinja po mjeri Cvita

Foto: Prima

 

Bijela će „otvoriti“ kuhinju svake veličine i učiniti je prozračnom, svijetlom, svježom i prostranom. Lijepo se slažu s kuhinjskim uređajima u bilo kojoj boji ili završnim obradama - bilo da se odlučite za nehrđajući čelik, zlato, broncu, nikal ili krom.

 

Prima blok kuhinja Rita

Foto: Prima

 

Savršeno neutralna

 

Bijeli ormarići savršeno su neutralni za korištenje u gotovo svim kombinacijama boja. K tome, bijela poboljšava svaku boju s kojom se kombinira i unosi svjetlost u sobe s tamnim zidovima ili podovima. Ako biste voljeli dodati moderan kuhinjski otok u zelenoj, plavoj ili crnoj boji, ali ne želite zamračiti prostor, uparite ga s bijelim ormarićima kako biste otvorili sobu i naglasili svoj tamni otok.

 

Bijela i dekor tamnog drva sjajno se slažu u Prima kuhinji po mjeri Liberta

Foto: Prima

 

Tamnosive ili crne boje ormarića su zapanjujuće elegantne, ali ponekad mogu zatamniti prostor ako nemate obilje prirodnog svjetla. Zato udružite svoje kuhinje tamnijih nijansi s bijelim otokom, šankom i radnom pločom.

 

Prima kuhinja po mjeri Liberta

Foto: Prima

 

Odolijeva testu vremena

 

Uz 100% bijele kuhinje, posljednjih godina sve je popularnije kombinirati bijelu s drvnim dekorima ili tamnijim bojama poput šumski zelene. Ako vam se sviđa ova kombinacija, vjerujemo da će vas posve oduševiti Prima kuhinja po mjeri Stela, s frontama u kombinaciji trenutno najpoželjnijih boja – zelene i bijele. Elegantan dizajn, mnogo opcija za odlaganje, ujednačena radna ploča i pozadina, moderni kuhinjski aparati, dodatak kuhinjskog otoka ili barskog stola, ovo su najpopularnije smjernice dizajna od kojih se ne odustaje, a sve ih možete pronaći u Prima kuhinjama.

 

Prima kuhinja po mjeri Stela

Foto: Prima

 

Ove godine posebno su popularne toplije nijanse bijele, krem nijanse te neutralne nijanse poput kašmira, a sve su dostupne u Prima ponudi. Uz vječnu bijelu i tonove kašmira, sada slijede razne nijanse zelene koje inspiraciju vuku iz prirode, od kadulje do zimzelenih šuma te luksuzna crna.

 

Prima kuhinja po mjeri Amelia

Foto: Prima

 

Zahvaljujući svojoj jednostavnoj eleganciji, bijeli kuhinjski elementi odolijevaju testu vremena. Dok drugi trendovi često budu popularni jednu sezonu ili par godina, bijele fronte već su dugo prvi odabir u kreiranju modernog kuhinjskog prostora, bilo da vas privlači matirana ili sjajna završna obrada.

 

Prima kuhinja po mjeri Julija

Foto: Prima

 

Povećava vrijednost vaše nekretnine

 

Bijele kuhinje su već desetljećima najprodavanije, a na tržištu je dokazano da upravo bijeli kuhinjski ormarići mogu povećati prodajnu vrijednost vaše kuće, stana ili apartmana.

 

Prima kuhinja po mjeri Sara

Foto: Prima

 

Za potencijalne kupce vašeg stana bijeli kuhinjski ormarići su poput praznog platna. Na bijeloj pozadini lako je zamisliti svoje kuhinjske sitnice i svakodnevni život. Na današnjem konkurentnom stambenom tržištu nije potrebno mnogo da odbijete potencijalnog kupca. Bijele kuhinjske fronte omogućuju kupcima da se usredotoče na druge značajke vašeg doma, a vi se nećete morati toliko brinuti hoće li vaša kuhinja biti dealbreaker.

 

Prima blok kuhinja Una

Foto: Prima

 

Ako ste u potrazi za novom kuhinjom, inspirirajte se bogatom Prima ponudom kuhinja u bijelim i kašmir nijansama idealnim za svaki interijer.

 

Prima kuhinja po mjeri Perla

Foto: Prima

 

Uvjerite se u kvalitetu i estetiku Prima kuhinja te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

 

* GRATIS Gorenje perilica odnosi se na iznos kuhinje po mjeri s uštedom.

Perilice širine 60 cm:

Za kupnju drvenog dijela kuhinje po mjeri iznad 6.700,00 € i 3 GORENJE aparata - GRATIS GORENJE perilica GV673C62 u iznosu od 699 €. Za kupnju drvenog dijela kuhinje po mjeri iznad 4.700,00 € i 3 GORENJE aparata - GRATIS GORENJE perilica GV663D60 u iznosu od 609 €. Za kupnju drvenog dijela kuhinje po mjeri iznad 2.700,00 € i 3 GORENJE aparata - GRATIS GORENJE perilica GV642D61 u iznosu od 499 €.

Perilice širine 45 cm:

Za kupnju drvenog dijela kuhinje po mjeri iznad 2.700,00 € i 3 GORENJE aparata - GRATIS GORENJE perilica GV561D10 u iznosu od 529 €.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta