Kako da ovog Valentinova uzavru strasti u svakom kutku vašeg doma?

Crvene ruže, plišani medvjedići s crvenim srcem i porukom „I love you“, crveni deserti, crveno rublje, crvene kravate, crveni ruževi za usne i… crveni namještaj.

U veljači uvijek razmišljamo crveno jer u fokusu je ljubav. Crvena stvara uzbuđenje i energiju, prenosi osjećaje strasti i požude, zato je postala sinonim za Valentinovo.

No, crvena nije samo zavodljiva, prema psihologiji boja nijanse crvene u interijeru ostavljaju veliki utisak na nas - podižu nam krvni tlak, ubrzavaju disanje i pospješuju metabolizam. No, s crvenom valja biti umjeren. Ona je akcentna boja koja ističe nešto posebno i privlači pažnju, a u modernom dizajnu interijera potiče strasti te čini prostor impresivnim, ali i vrlo senzualnim.

 

Zaobljena, zavodljiva silueta dvosjeda Lido iz Prima ponude sama po sebi zrači posebnom energijom, a ako u kombinaciju vijugavih linija i podatnog materijala dodamo još i crvenu boju, u svom ćete interijeru zasigurno primijetiti dašak primamljive estetike.

Ponekad je za maksimalan efekt u cijelom interijeru uistinu dovoljan samo jedan efektni crveni dvosjed ili garnitura poput Madrida iz raskošne Prima ponude koja je osmišljena za vrhunsku udobnost.

 

 

Osim prostranosti, ova kutna garnitura ima pomične naslone i električni mehanizam za izvlačenje sjedišta što omogućuje užitak prema vlastitim preferencijama, a prošiveno sjedište i naslon pružaju joj dodatnu otpornost. Jednako efektne su modularna garnitura Palmanova te popularna garnitura Melodia čije su jednostavne linije naglašene luksuznim materijalima i moćnim bojama među kojima je, naravno, i crvena.

 

 

Stoga, ovog Valentinova zaboravite na precijenjene dejtove u prenapučenim restoranima i luksuznim hotelima. Umjesto toga ostanite doma i namještajem crvenih nijansi stvorite ambijent koji će oduševiti i probuditi romansu. Ugođaj će biti potpun ako isključite stropna svjetla, upalite par svijeća, u vazu stavite svježe i mirisno cvijeće, otvorite bocu vina i finu bombonijeru…

U ovoj atmosferi, dok sjedite zagrljeni ispod mekane dekice čak je gledanje filmova drugačiji doživljaj. "Netflix & chill" je često aktivnost za svakodnevni odmor, ali ako se ispravno isplanira, noć uz omiljenu osobu i filmove može biti iznenađujuće romantična i zabavna. Ključno je učiniti ju posebnom. Primjerice, ponovno pogledajte film koji ste zajedno gledali na jednom od prvih spojeva. Što god gledali, nemojte da Valentinovo bude obična večer uz TV, već dodajte poseban i sentimentalan element kako biste pokazali da vam je stalo.

 

 

Isto je i s društvenim igrama. Na prvu ne zvuče nimalo romantično, ali zapravo imaju puno potencijala. Izvucite na stol stare karte ili šahovske ploče i figure dame pa izazovite svog partnera na dvoboj u igri. Zašto bi blagovaonica bila mjesto samo za fino posuđe i zajedničke obroke kada se može koristiti u razne svrhe. Assensio stol ima ploču i noge stola izrađene od punog drveta hrasta i metalni nosač što ga čini iznimno pouzdanim, a Tenor stolice i fotelje u crvenom baršunu otkrivaju kartu senzualnosti. Stoga, odaberite igre posebno napravljene za dva igrača i provedite Valentinovo osvježavajući svoje omiljene strategije. Dodajte element izazova koji će dodatno uzavreti strasti.

 

 

 

Crvena je uistinu pravi dragulj među bojama, a njenih nijansi postoji vjerojatno na tisuće. Za ozbiljniji i glamurozniji dojam koriste se tamniji i intenzivniji crveni tonovi poput moćne bordo nijanse u kojoj je dostupna elegantna fotelja Tarin. Bljeđe i nježnije nijanse su mnogo toplije i ženstvenije, a opet očaravajuće, baš kao i naša ležaljka Isabella u nijansi Crvena Pulse te vrtna stolica Nevo.

 

 

 

Osim u dnevnim sobama i blagovaonicama, jedan od najčešćih načina integracije crvene u interijer je u – kuhinji. Postiže se poticajna i živahna atmosfera, a sjajno se slaže crnom, bijelom, srebrnom te dekorima u boji drveta. Sve ove boje znalački su iskombinirane u Prima modularnoj kuhinji Sara, a sjajna stvar je što do 1. ožujka 2023. godine traje Mjesec kuhinja u Prima salonima i webshopu koji donosi uštede od velikih 50% na kuhinje po mjeri te 40% na modularne kuhinje i još mnoge druge benefite o kojima više možete saznati na blogu.

 

 

Valentinovo u ovakvoj kuhinji s dodatkom crvene ne zvuči nimalo loše. Pripremite jedno drugom omiljeno jelo ili čak desert. Kuhanje u paru mnogi često smatraju nespretnim, ali u kuhinji Sara koja ima i koristan otok zadovoljavajućih dimenzija, zajedničko kuhanje će biti poput romantičnog plesa. Bez obzira na to što odaberete kuhati, pokazat ćete svojoj boljoj polovici puno ljubavi jer svi znaju da ljubav ide kroz želudac.

I ne zaboravite doručak. Posluživanje doručka u krevetu možda je zastarjela manira, ali definitivno uvijek oduševljava. Bilo da se radi o jutru na Dan zaljubljenih ili dan poslije, iznenadite svog partnera ili partnericu tostom, vaflima ili palačinkama s čokoladnim namazom i jagodama ili barem samo finom kavom i croissantom. To će svakako dodati notu luksuza Valentinovu u krevetu, posebice ako se radi o raskošnom box spring krevetu Wing, tapeciranom u tkaninu crvene boje, s LED rasvjetom koja je ugrađena na bočne strane u dno okvira kreveta i pali se na senzor.

 

 

Kako god odaberete proslaviti Dan zaljubljenih želimo vam da uživate u dvoje u zavodljivom vrtlogu crvenih nijansi.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta