Dom po mjeri četveročlane obitelji

Vizija idealnog doma jedne četveročlane obitelji u potpunosti je ostvarena kroz pažljivo isplaniran prostor - dom u kojem svatko ima kutak za sebe, a zajednički prostori odišu toplinom i pozivaju na druženje. Osluškujući vlasnike, njihove želje te potrebe i navike ove mlade obitelji, dizajniran je prostor koji osvaja stilom i funkcionalnošću.

Bračni par s dvoje djece, za opremanje svoje četverosobne kuće, stručni savjet potražili su u našem salonu. Naša dizajnerica interijera Stephany u suradnji s vlasnicima, razvila je njihove početne želje i ideje te ih uklopila u prijedlog cjelokupnog dizajna interijera.

 

 

Drvo, metal i cigla

Vlasnici su izrazili želju da dnevni prostor bude u kombinaciji modernog, minimalističkog i industrijskog stila. Industrijski stil je stil prepoznatljiv po prevladavanju drva u svjetlijim i tamnijim nijansama, namještaja u crnoj i sivoj boji te detalja od metala poput polica, postolja stolića, rasvjete...

 

 

Smeđi tonovi su karakteristični i pojavljuju se kroz drvene teksture - podne i zidne obloge, a često se u interijere ovog stila uklapa i cigla u crvenkastim i smeđim nijansama. Bež boja je isto na popisu poželjnih tonova, a jednostavna je za kombiniranje te unosi toplinu i svjetlost u okruženje.

 

 

Korištenjem zelene boje u cijelom prostoru unesen je dodir prirode, dok je kroz detalje - dekoracijama u zlatnim tonovima unesena dodatna doza elegancije. Korištenjem raznih dekorativnih elemenata prostor je postao posebno zanimljiv - od uzoraka na tepihu, tapeta na zidu, ukrasnih detalja, zavjesa sve do efektne rasvjete. U vizualizaciji je maksimalno iskorištena kvadratura, a ostavljeno je dovoljno prostora kao bi dom odisao skladom.

 

Dnevna i spavaća zona

U dnevnoj zoni u prizemlju kuće, veliki dio zida zauzima staklena stijena, zbog koje je prostor bogat prirodnim dnevnim svjetlom. Dnevni prostor podijeljen je u tri cjeline - kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, ali korištenjem detalja od istog materijala, boja, dekora i rasvjete sve je povezano u jednu cjelinu. Za dodatnu toplinu i profinjenost predložene su drvene letvice, koje vizualno dijele prostor na zone.

 

 

Na katu kuće, u spavaćoj zoni, korišteni su bež tonovi u kombinaciji sa svijetlim drvom i bijelom bojom, kako bi se prostoru dala potrebna mirnija atmosfera i toplina.

 

 

U dječjim sobama, također, prevladava drvo u kombinaciji s bijelom bojom te naglascima rozih i plavih nijansi. 

 

 

Kako do savršenog interijera?

Projekt opremanja ove atraktivne obiteljske katnice je u procesu realizacije. Odabran namještaj je naručen i proizvodi se u našim tvornicama. Rokove isporuke prati naša dizajnerica koja će voditi cijelo opremanje i biti prisutna na svakom koraku - od dostave, montaže, sve do završnih detalja i dekoriranja.

Vlasnici su u potpunosti prihvatili ponuđeno rješenje i savjete dizajnerice kako urediti svoj dom „od poda do stropa“. Bilo im je važno dobiti zaokruženu priču – sve od odabira boja zidova, zidnih i podnih obloga, rasvjete do dekoracija. Osvojile su ih i COCO maison dekoracije koje savršeno nadopunjuju svaki stil i daju onaj završni pečat svakom interijeru. Vlasnici su u stalnom kontaktu s dizajnericom i vesele se useljenju u svoj novi dom koji je u potpunosti oblikovan prema njihovim željama.

 

Što sve obuhvaća Usluga dizajna interijera?

  • dizajner interijera vas vodi kroz cijeli projekt– od početka do realizacije
  • precizna izmjera svih prostorija interijera
  • stvaranje individualnog idejnog rješenja uređenja prostora
  • stručno savjetovanje oko odabira boja obloga (zidova i podova) te prijedlog dekoriranja
  • 3D planiranje po mjerama vašeg prostora i vašim željama
  • renderi svih prostorija interijera za što realističniji prikaz
  • realizacija cijelog projekta pod stručnim vodstvom dizajnera interijera – od narudžbe, preko nadzora dostave i montaže te dekoriranja
  • cijena usluge iznosi 10 €/m² prostora

 

Ako ste u potrazi za stručnim savjetom i rješenjem koje će ispuniti sva vaša očekivanja, obratite nam se na mail dizajn.interijera@prima-namjestaj.hr ili popunite kontakt obrazac te odabirom usluge dizajna interijera u padajućem izborniku ukratko opišite prostor koji biste voljeli dizajnirati (svrha, kvadratura, specifičnosti, itd.), uz navođenje najbližeg Prima salona u kojem bi se održao sastanak ili posjetite Vama najbliži Prima salon i osobno dogovorite termin. Vidimo se u Primi!

 

 

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta