Dekorativnim zidnim panelima kreirajte svoj najdraži kutak doma

Osim što su trenutno najveći dizajnerski hit u cijelom svijetu, dekorativni zidni paneli su odlična ideja ako trebate prekriti neki nedostatak na zidu. Istovremeno, doprinose apsorpciji zvuka i prostoriji daju stilski pečat. Postavite ih na cijeli zid ili samo na jedan dio kao detalj koji će razbiti monotoniju u vašem domu, uredu, vikendici ili apartmanu.

 

Dekorativne zidne panele potražite u svom najbližem Prima salonu kako biste elegantno oživjeli svoj životni prostor.

 

Uz moderan namještaj domaće proizvodnje i pomno birane dekoracije, u Prima salonima možete pronaći dekorativne zidne panele modernog dizajna i visoke kvalitete po povoljnim cijenama. Paneli su na prodajemo paketno, a jedan paket sadrži 6 panela.

 

Zidni paneli koji čine razliku

Kako biste u svom interijeru postigli sklad, boju dekorativnih panela kombinirajte s bojom zidova i namještaja. Naša paleta boja pažljivo je kreirana kako bi se uklopila u široki spektar osobnih preferencija i stilova uređenja.

 

 

Osim odabira boje, kod nas možete odabrati i model panela kako biste kreirali jedinstvenu atmosferu u svom prostoru. Bez obzira odaberete li pravokutni ili zaobljeni presjek, dekorativni zidni paneli unijet će u prostor novu dimenziju. Montaža funkcionira po jednostavnom principu pero-utor, a po potrebi panel se može upotpuniti završnom letvom.

 

Dekorativni zidni paneli mogu se montirati na zid metalnim nosačima. Ako se odlučite za ovu opciju, u jednom paketu ćete dobiti 6 panela i 18 metalnih nosača. Jedan panel se montira s 3 nosača. Metalni nosači nisu predviđeni za montažu na gipskartonske pregrade (Knauf zidove).

Kreirajte umjetnost u svom domu

Dekorativni zidni paneli od masivnog drva obloženog folijom u interijer unose stilsku harmoniju, ali i dašak prirode. U potpunosti ih možete prilagoditi svom prostoru – možete koristiti količinu panela koja je vama potrebna, mogu se skratiti na željenu duljinu i jednostavno se postavljaju tehnikom pero-utor gdje god poželite.

 

 

K tome, nisu zahtjevni za čišćenje i održavanje. Kada primijetite nakupljenu prašinu, otklonite ju laganim pokretima peruškom ili suhom mekom krpom, poželjno od mikrofibre. Ako baš trebate ukloniti mrlju s panela, meku krpu navlažite mlakom vodom i obrišite panel. Mjesto koje ste čistili vodom svakako u potpunosti osušite mekom krpom.

 

Put do vaših dekorativnih zidnih panela započinje u Prima salonu:

1. Obratite se našem stručnom prodajnom savjetniku za pomoć oko pronalaska najbolje kombinacije dekorativnih zidnih panela.

 

2. Odaberite model, boju i elemente dekorativnih zidnih panela za svoje interijere.

 

3. Sa stručnim prodajnim savjetnikom isplanirajte dekorativne zidne panele po svojim željama kako bi u potpunosti odgovarali vašem prostoru.

 

4. Uz pomoć naših dostavljača zidni paneli stižu na bilo koju adresu u Hrvatskoj.

 

5. Naši stručni monteri će u vašem interijeru montirati dekorativne zidne panele, a možete se i sami upustiti u montiranje koristeći metalne nosače ili silikon za lijepljenje letvica na zid.

 

6. Oživite prostoriju i stvorite priču svog doma uz naše dekorativne zidne panele.

 

 

Uvjerite se u kvalitetu i estetiku naše ponude te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagram, TikTok i Pinterest profilu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta