Dekoracije - nakit svakog dnevnog boravka

U PRIMA salonima dostupne su kolekcije namještaja za sve prostorije doma koje su osmišljene i proizvedene u vlastitoj proizvodnji. Uz namještaj u ponudi možete pronaći i moderne i jedinstvene dekoracije koje će se savršeno uklopiti u svaki dom. PRIMA je ekskluzivni zastupnik nizozemskog brenda dekoracija COCO maison čije su kolekcije dostupne u određenim PRIMA salonima i na webshopu.

COCO maison dekoracije za dom

Dekorativni asortiman brenda COCO maison, dizajnirao je tim nizozemskih dizajnera. Kolekcije se mijenjaju dva puta godišnje, u proljeće i na jesen, kako bi uvijek pratile sve novitete i trendove na tržištu. Kolekcije obuhvaćaju dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj.

COCO maison asortiman je stilovima, bojama i teksturama podijeljen u nekoliko tema nudeći za svakoga po nešto - od prirodnih, zemljanih tonova, preko skandinavskog dizajna i luksuznih dekoracija, sve do boho stila.

Kojim detaljem iz kolekcije osvježiti izgled dnevne sobe?

Efektnim detaljima možete utjecati na cjelokupni stil uređenja interijera. Na stvaranje ugodne atmosfere možete utjecati odabirom odgovarajuće rasvjete. Visoke podne ili male stolne svjetiljke mogu unijeti dodatnu toplinu u prostor.

Promjenu možete postići odabirom nove fotelje ili taburea, a možete se odlučiti i za tepih iz nove kolekcije. COCO kolekcija obuhvaća i posebno atraktivne pomoćne stoliće koji mogu utjecati na cjelokupni izgled dnevne sobe. Bez obzira na stil uređenja i kvadraturu, ovaj je komad namještaja nemoguće zaobići jer osim estetske ima i funkcionalnu ulogu.

Uz svaku našu garnituru možete u COCO kolekciji pronaći odgovarajući stolić. Mogu pratiti prirodne materijale u prostoru i uklopiti se u retro stil uređenja, a možete pronaći i stoliće u kombinaciji metala i stakla različitih oblika i dimenzija koji bi se najbolje uklopili u industrijski stil uređenja.

Koje zidne dekoracije su u skladu s trendovima 2021.?

Trendovi u dekoriranju interijera sve češće ističu velike slike koje dimenzijama i bojama dominiraju prostorom dnevne sobe. One postaju centralni dio prostorije oko kojeg se dalje formira izgled cijele sobe.

Nove COCO slike su upravo takve – privlače pažnju i pomažu u definiranju stila uređenja. Razlikuju se motivima i tehnikom, a pristaju u svaki dio doma, od stvaranja impresivnog prvog dojma u hodniku, do dnevne sobe i blagovaonice ili iznad kreveta u spavaćoj sobi.

Također, kolekcija je obogaćena i zidnim ogledalima koja vizualno proširuju prostor i stvaraju poseban ugođaj u prostoriji.

Posjetite najbliži PRIMA salon koji nudi COCO maison kolekciju u ponudi ili naš webshop te odaberite dekorativne detalje koji će podići vaš dom na novu razinu!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta