Atraktivan salon po mjeri

Skladno uređen prostor, koji ispunjava funkcionalnu svrhu te privlači estetikom, teško je svima vizualizirati i kreirati. Mnogi će se obratiti stručnjacima koji će sukladno željama i potrebama klijenta razviti pojedinosti prostora do samih detalja te stvoriti atraktivan interijer koji prati svjetske trendove, ali i ono najvažnije, stvoriti ugodno mjesto za sve koji borave u njemu.

 

Dizajn interijera

 

Prima nudi uslugu - Dizajn interijera - koja predstavlja proces potpuno prilagođen individualnim potrebama i viziji naših kupaca koji u ponudi mogu pronaći idealno rješenje za svaki interijer, neovisno o stilu i dizajnu doma te veličini budžeta i kvadraturi s kojima raspolažu. Cijena usluge iznosi 40 kn/m² prostora. Kroz cijeli proces vode vas Prima dizajneri interijera koji će se u potpunosti posvetiti vašim potrebama i željama, prenijeti vašu viziju interijera u idejno rješenje, a potom kreirati prostor po vašoj mjeri.

 

Dizajner na zadatku

 

Poslovni prostor koji žudi za novim izgledom, rok od 15 dana i nedostatak vremena kupca – sve su ovo izazovi koji su dočekali našu Mateu Sovar, dizajnericu interijera iz Prima salona Sesvete (Zagreb).

 

 

Matea se pridružila prodajnom timu u Sesvetama sredinom 2021. godine te je napredovala na poziciju dizajnera interijera zbog velikog interesa, želje za usavršavanjem te strasti prema uređenju interijera. Ponosni je dobitnik nagrade za jednu od najboljih 3D vizualizacija u 3CAD-u, u internom natjecanju Prima dizajnera. Voli dizajn s karakterom i vodi se motom - Logika vas može odvesti od točke A do točke B, a mašta gdje god poželite. -

 

 

Cijela priča počinje Mateinim slučajnim susretom s gospođom iz Dugog Sela koja se odlučila na kupnju frizerskog Salona ljepote MM, no Salon je žudio za promjenom i osvježenjem.

 

Specifikacije i priprema projekta

 

Vrlo bitna stavka svakog planiranja i dizajniranja prostora je rok realizacije, a u ovom slučaju radilo se o samo 15 dana. Gospođa je bila svjesna iznimno kratkog roka te je to smatrala nemogućom misijom, no naša Matea je objeručke prihvatila ovaj izazov te iskoristila priliku da joj ponudi novu Prima uslugu Dizajn interijera koja je idealna za sve kupce koji nemaju vremena za mnoge sastanke, obilaženja trgovina i razne dogovore. Žele biti sigurni u rukama stručnjaka, a to im Prima može ponuditi.

 

Matea je već idući dan stigla na dogovoreni termin s gospođom te krenula s izmjerom prostora Salona ljepote MM. Obišla je cijeli interijer i eksterijer poslovnog prostora kako bi stekla cjelokupan dojam objekta i okoline te prikupila točne mjere, zabilježila položaj instalacija i provjerila pojedinosti izgradnje.

 

 

Salon ima kvadraturu od svega 30m² sa zasebnim toaletom. U prostoru se nalazio postojeći namještaj koji je trebalo odstraniti te urediti i obnoviti boju na vratima i zidovima s unutarnje i vanjske strane, sve u skladu sa željama kupca.

 

Nakon izmjere, dizajnerica se posvetila izradi 3D vizualizacije prostora koja uključuje prijedlog položaja novog namještaja i dekoracija te zidnih i podnih obloga.

 

 

Matea je uz Prima namještaj i COCO maison dekoracije pažljivo odabrala nepromočive tapete budući da se radi o prostoru u kojem se često radi s vodom i parom. Osim materijala, ključan je bio i sam dizajn tapete koji podiže atraktivnost cijelog prostora. Također, čekao ju je i odabir boja unutarnjih i vanjskih zidova objekta te ulaznih i vrata toaleta. Kada je sve bilo pomno odabrano, Matea je 3D rješenje prezentirala gospođi koja je s oduševljenjem odobrila početak svih radova.

 

 

Realizacija projekta

 

Sve je krenulo od postavljanja tapeta te bojanja zidova i vrata. Kad je podloga bila spremna, došlo je vrijeme za opremanje prostora namještajem i dekoracijama. Uz profesionalnu opremu za salon (glavoper, potezne stolice na hidrauliku te ostalu opremu za frizerski dio i manikuru), Prima namještaj i COCO maison dekoracije upotpunile su Salon ljepote MM.

 

 

 

 

Matea je u ovih 15 dana bila apsolutno posvećena svom kupcu koji je morao uložiti vrijeme u pripremu otvorenja Salona te nije bilo slobodnog vremena za odabir svega, za što je bilo potrebno apsolutno povjerenje dizajnerici. Sve je bilo gotovo čak tri dana prije otvorenja, na apsolutno oduševljenje vlasnika Salona.

 

 

 

Postprodajno korisničko iskustvo

 

Matea je posjetila Salon na dan otvorenja kako bi zaključila suradnju te pridonijela ambijentu inspirativnim Prima katalogom. Vlasnici Salona je ovo bio znak pažnje koji nije očekivala te je ovime zaokružen proces usluge dizajna interijera na obostrano zadovoljstvo.

 

 

Kvalitetno korisničko iskustvo nam je iznimno važno radi ostvarenja zajednice zadovoljnih i lojalnih kupaca koji će kroz svoj životni ili poslovni prostor pričati našu priču s osobnim pečatom.

 

Salon ljepote MM samo je jedan primjer u nizu uspješnih projekata iz Prima tima za dizajn interijera. Ako ste zainteresirani za uslugu, javite nam se putem mail adrese: dizajn.interijera@prima-namjestaj.hr ili popunite kontakt obrazac.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta