5 trikova zbog kojih ćete početi obožavati proljetno čišćenje

Ah, proljeće! Sezona novih početaka, svježeg zraka i...velikog proljetnog čišćenja! Znamo da mnogima samo pomisao na to izaziva stres. Ali, što ako vam otkrijemo da proljetno čišćenje zapravo može biti jednostavan makeover vašeg doma posebice uz novi namještaj iz Prime.

 

Od 4. travnja do 1. svibnja u Prima salonima i na webshopu pronađite moderan namještaj hrvatskog dizajna i proizvodnje za opremanje svake prostorije vašeg doma uz uštede koje se penju do 50%. Vrijeme je da vaš dom procvjeta!

 

Sjajnu ponudu po atraktivnim cijenama otkrijte u novom Prima letku:

 

 

 

Prije nego što zasučete rukave, saznajte 5 ključnih zadataka koje trebate obaviti kako bi vaše čišćenje bilo što učinkovitije te kako bi vaš dom zablistao novim proljetnim sjajem.

 

1. Napravite plan akcije

Prvi korak je, naravno, dobar plan. Sjedite za stol, uzmite papir i olovku te napravite popis svih prostorija i područja koja želite očistiti. Ako imate udobne i čvrste stolice poput Athene, koja je sada snižena čak 30% i sjajno se slaže s blagovaonskim stolom Aruna, lako se opustiti i uživati, smetnuti čišćenje s uma, stoga ostanite fokusirani. Plan će vam pomoći da ostanete organizirani i da se usredotočite na zadatak. Ne zaboravite pripremiti sve potrebne materijale i sredstva za čišćenje kako biste ih imali pri ruci kada krenete u akciju.

 

Stolica Athena snižena je 30% i sada stoji samo 92,00 €

Foto: Prima

 

2. Razvrstajte i raščistite svoje stvari

Prije nego što se bacite na čišćenje, razvrstajte i raščistite svoje stvari. To se odnosi na odjeću, obuću, nakit, ručnike, posteljinu… Otvorite sve ormare i ormariće te pregledajte svoje stvari i odlučite što ćete zadržati, što ćete pokloniti ili prodati, a što baciti. Nemojte zaboraviti zaviriti i u svoj skriveni prostor za pohranu – u krevetu. Kada imate moderan francuski krevet poput Tine, koja je u svim Prima salonima i na webshopu sada snižena čak 30%, uz udoban krevet dobivate i dobivate i prostor za odlaganje dostojan manjeg ormara. Ovaj korak nije samo praktičan, već može biti i oslobađajući jer osjećaj čistoće prostora počinje smanjenjem nereda.

 

Uštedite 30% pri kupovini francuskog kreveta Tina (160 x 200 cm) koji sada stoji 599,00 €

Foto: Prima

 

 

3. Kritički pregledajte svoj namještaj i dekoracije

Je li nešto potrgano, dotrajalo, ogrebano, izblijedjelo ili jednostavno više ne odgovara vašem stilu? Sada je savršeno vrijeme da zamijenite te predmete, bilo da se radi o novom namještaju, dekoracijama ili drugim stvarima u vašem interijeru. Osvježite svoj dom novim komadima koji će ne samo poboljšati estetiku vašeg prostora, već i dodati osjećaj noviteta i svježine poput modularne garniture Barcelona tapecirane u kvalitetnu tkaninu nježnu na dodir, koja je sada snižena 29%.

 

Modularnu garnituru Barcelona možete pronaći po 29% nižoj cijeni, za samo 1.059,00 €

Foto: Prima

 

Kupovina novog namještaja u Prima salonima može biti još povoljnija ako se učlanite u Prima klub. Kako biste svakom kupovinom ostvarili pogodnosti dovoljno je samo da kod svakog plaćanja prodajnim savjetnicima pokažete svoju Prima karticu. Više informacija o Prima klubu potražite na stranici kluba.

 

4. Planirajte osvježenje prostora

Nakon što ste se riješili nepotrebnog i zastarjelog namještaja i dekoracija, razmislite o tome kako možete osvježiti svoj prostor. Možda je to prilika za novi pregradni zid, novu stolariju, novu boju zidova ili novi raspored namještaja. Primjerice, dobit ćete drugačiji dojam prostora već i ako fotelju premjestite na drugu stranu u odnosu na garnituru ili stolić. Naša kutna garnitura Denver tapecirana u rebrastu tkaninu atraktivnih boja sjajno se slaže s foteljom Emerson, koja ima konstrukciju od masiva hrasta, a možete ih pronaći po 25% nižim cijenama. Kako god planirate osvježiti prostor, svakako sve radove obavite prije velikog čišćenja kako ne biste dvaput radili isti posao.

 

Uz 25% niže cijene kutna garnitura Denver sada stoji 699,00 €, a fotelja Emerson 199,00 €

Foto: Prima

 

5. Krenite u dubinsko čišćenje

Sada kada ste se organizirali, razvrstali stvari i napravili plan, vrijeme je za dubinsko čišćenje. Počnite od gore prema dolje, od prašine na visokim policama do temeljitog usisavanja i pranja podova. Ne zaboravite na prozore, kako biste mogli uživati u proljetnom suncu koje će unijeti svjetlo i toplinu u vaš čist i osvježen dom. Kad završite s poslom, zavalite se u fotelju i uživajte u novoj atmosferi svog doma.

 

Fotelja Emerson uklopit će se u svaki kutak vašeg doma i u svaki stil, a sada je snižena 25%

Foto: Prima

 

Prima salonima i na webshopu pronađite namještaj i dekoracije koje će unijeti svježu energiju u vaš dom. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći na Prima webu, u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

*Ušteda vrijedi samo za članove Prima kluba pogodnosti.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta