O nama

Prima obitelj stvara za obitelj

Prima grupa osnovana je 1995. godine u Bjelovaru.
Najveći smo hrvatski proizvođač namještaja sa 6 proizvodnih pogona i razgranatom maloprodajnom mrežom od čak 59 salona u Hrvatskoj i 9 u Makedoniji. Zapošljavamo više od 2.000 djelatnika, a uz vlastitu proizvodnju i jamstvo kvalitete, posebna pažnja pridaje se razvoju proizvoda kao i izboru najkvalitetnijih, domaćih sirovina. Osim na domaćem tržištu Prima namještaj prisutan je i na tržištima diljem EU. U Prima salonima kupac može pronaći moderan namještaj, visoke kvalitete i estetike, namještaj vlastite proizvodnje za opremanje svih prostorija doma.

Od ideje do završnog proizvoda

Ulaganjem u naše zaposlenike, usavršavanjem i nadogradnjom njihovih postojećih znanja te pružanjem okruženja u kojem se profesionalno razvijaju, uz podršku njihovih kreativnih ideja, neprestano podižemo kvalitetu i očekivanja. Poticanjem kreativnosti uvijek se mogu pomicati granice, čak i unutar zadanih okvira.
Naš tim dizajnera osmišljava potpuno nove proizvode ili naše već prepoznate proizvode dorađuje detaljima, materijalima i bojama, ovisno o potrebi tržišta i kupca. Dobili ste proizvod koji je u potpunosti naš, a krenuo je od početne ideje, koja je u skladu s Vašim potrebama i željom da Vam osiguramo najbolja moguća rješenja za opremanje. Nakon proizvodnje u našim vlastitim pogonima, ta ideja je zaživjela u proizvodima koji postaju prisutni u našim maloprodajnim salonima. Naše konačno odredište su Vaši domovi gdje želimo dokazati da ste pronašli trajno i učinkovito rješenje koje Vam u potpunosti odgovara.

Misija i vizija Prima grupe

Naša je misija da stvaramo pametna rješenja za našeg prijatelja ( kupca, partnera, zaposlenika, zajednicu u kojoj živimo.. ), s namještajem koji smo sami osmislili i proizveli. Na budućnost gledamo kroz našu viziju, a to je pametna, funkcionalna i kreativna zajednica.

Cjelovito opremanje interijera

Pri opremanju apartmana, kuće za odmor ili preuređenju doma, cilj je optimalno iskoristiti svaki njihov centimetar, no izbjeći pretrpanost i dobiti lijep i ugodan prostor. U odabiru namještaja pomoći će Vam Prima stručni prodajni savjetnici, koji će ponuditi cjelovito rješenje prilagođeno individualnim potrebama. Naime, usluga je u cijelosti prilagođena Vama i Vašim potrebama, započevši od izmjere prostora te predlaganja rješenja uređenja interijera pa do dostave i montaže.
Prima stručni prodajni savjetnici po dogovoru dolaze u interijer koji je potrebno opremiti i vrše precizno mjerenje prostora. Odabir namještaja prilagođavaju svim prostornim specifičnostima uvažavajući Vaše želje. Nakon izmjere, proces se nastavlja u našim salonima gdje Vam savjetima pomažemo da osim funkcionalnih, ispunimo i sve Vaše estetske zahtjeve. Svi detalji usklađuju se pri predlaganju idejnog rješenja opremanja i izradi 3D prostornog plana.

Korak ispred Vaših potreba

Svaku novu kolekciju Prima namještaja odlikuje suvremeni dizajn, vrhunska kvaliteta bazirana na pažljivo odabranim prirodnim materijalima, funkcionalnost te visoka estetika i trajnost. No, uvijek želimo nadmašiti onu prošlu i stoga mijenjamo pristup pri osmišljavanju te pronalaženju što kreativnijih rješenja. U procesu kreiranja novog proizvoda, ili redizajnu postojećeg, nastojimo, ne samo pratiti trendove i ponuditi rješenja na postojeće zahtjeve, već nadmašiti sami sebe i pomaknuti granice koje je nametnulo tržište. Težimo biti korak ispred potreba tržišta i pokretača trendova u industriji namještaja.

Od početne ideje do Vašeg doma - sve je to zasluga više od 2.000 članova Prima obitelji. Našu ponudu i sve usluge unaprjeđujemo svakodnevno u potrazi za još boljim i funkcionalnijim rješenjima. Ključni dio Prima tima ste upravo Vi – Vaše pohvale, ukazano povjerenje, Vaše želje, potrebe i najvažnije Vaše sugestije i kritike - sve nam to pomaže u želji da postanemo Vaš prvi izbor!

Ljubavlju stvarate svoj dom, a mi Vam zahvaljujemo što ste nam omogućili da ga oblikujemo. Zahvaljujući Vašoj potpori i dalje dizajniramo, izrađujemo i razvijamo nove proizvode.

Hvala Vam!

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta