O nama

Naša priča započela je 1995. godine u Bjelovaru. Od obiteljske tvrtke, kroz godine, razvio se uspješan poslovni sustav s više od 2000 zaposlenih. Danas smo najveći hrvatski proizvođač namještaja sa šest proizvodnih pogona i razgranatom maloprodajnom mrežom od čak 59 salona u Hrvatskoj i sedam u Sjevernoj Makedoniji.

Kvalitetna i moderna rješenja koja vam nudimo rezultat su rada, promišljanja i zajedništva svih zaposlenika. Svaka ideja koja započne u jednom odjelu, putuje kroz cijelu Grupu sve dok rezultat ne bude odraz svih naših vrijednosti. Povezani smo i isprepleteni na svojim radnim mjestima sa zajedničkim ciljem – ponuditi vam uvijek bolje, modernije, funkcionalnije i naprednije rješenje.

 

Prima DNA

 

 

Naš otisak u vašem domu.

Kolekcije koje osmišljava Prima dizajn tim obogaćene su vrhunskim materijalima koji jamče trajnost i kvalitetu proizvoda. Naši pogoni opremljeni su najmodernijom tehnologijom kako bismo mogli pratiti sve  zahtjeve modernog dizajna i noviteta na tržištu. Sve što su osmislili naši dizajneri, proizvedeno je u našim tvornicama, a vama je dostupno u Prima salonima diljem Hrvatske i webshopu.

Svakom novom kolekcijom želimo vas inspirirati, želimo vam pomoći da uz nas oblikujete dom po svom ukusu. Želimo da u našim rješenjima pronađete nadahnuće. Želimo vam pomoći da izrazite svoj stil, izgledom interijera dočarate svoju osobnost i sudjelujete u stvaranju svog idealnog doma.

Kroz uslugu dizajna interijera nudimo vam individualna pristup u potpunosti prilagođen vašim željama i potrebama. Na raspolaganju smo vam za svaku pomoć, savjet i uslugu dok oblikujete svoj idealan dom. Sigurni smo da svakome od vas možemo ponuditi najbolje rješenje za svaki interijer, svaku prostoriju doma i oduševiti vas našom ponudom.

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK