O nama

Prima je široko prepoznatljiv brend namještaja koji se ponajviše ističe kvalitetom i modernim dizajnom te uvijek boljim, funkcionalnijim i naprednijim rješenjima.

Naša priča započela je 1995. godine u Bjelovaru. Od obiteljske tvrtke, kroz godine, razvio se uspješan poslovni sustav s više od 2000 zaposlenika, vlastitim proizvodnim pogonima te razgranatom maloprodajnom mrežom s gotovo 70 salona u na tržištu jugoistočne Europe. Danas se Prima grupa na tržištu ističe kao najveći domaći proizvođač namještaja.

Naše najveće prednosti su vlastiti dizajn tim i vlastita proizvodnja, a cilj Prima grupe je kupcu uvijek ponuditi bolje, modernije, funkcionalnije i naprednije rješenje kako bi se mogao inspirirati i oblikovati svoj dom najboljim namještajem po svom ukusu. 

Neprekidno radimo na razvoju poslovanja, unaprjeđivanju postojeće prodajne mreže, proizvodnje i razvoja proizvoda. Naš uspjeh počiva na suradnji svih naših zaposlenika jer su svi odjeli Prima grupe povezani i isprepleteni. Svaka ideja koja započne u jednom odjelu, putuje kroz cijelu grupu sve dok rezultat ne bude odraz svih naših vrijednosti.

 

 

 

100% tvoja Prima

Imamo veliku bazu proizvoda za opremanje svih prostorija u interijeru i eksterijeru te niz usluga poput dizajna interijera, dostave, montaže kojima se kontinuirano trudimo poboljšati korisničko iskustvo i unaprijediti vaše interijere. Osim mnogih vjernih kupaca koji su Prima namještajem oplemenili svoje domove, prepoznali su nas i mnogi privatni investitori koji su upravo Prima grupi povjerili opremanje interijera svojih vrijednih nekretnina.

Naš dizajn je jedinstven na tržištu – jedini nudimo mogućnost opremanja svih prostorija doma u istom stilu, bojama i materijalima po želji kupca, bilo da je riječ o tapeciranom ili pločastom namještaju. Prima namještajem postići ćete harmoniju i kreirati ugodan prostor za život.

Izazovi vašeg svakodnevnog života inspiriraju nas u stvaranju prilagodljivih rješenja, namještaja koji evoluira s vašim potrebama. Želimo unaprijediti vaš životni prostor, zato svaki komad namještaja nosi pečat jedinstvenosti, budi izraz stila i osobnosti te transformira prostor u dom.

Zahvaljujući vlastitim proizvodnim pogonima imamo potpunu kontrolu nad svakim korakom, od odabira najkvalitetnijih materijala do promišljenog dizajna. Kroz vlastiti proces proizvodnje, istražujemo nove ideje i materijale, uvodimo inovacije i tako stvaramo proizvode koji se izdvajaju iz mase.

Naši pogoni opremljeni su najmodernijom tehnologijom kako bismo mogli pratiti sve zahtjeve modernog dizajna i noviteta na tržištu. Sve što su osmislili naši dizajneri, proizvedeno je u našim tvornicama, a vama je dostupno u Prima salonima i webshopu.

Svakom novom kolekcijom želimo vas inspirirati, želimo vam pomoći da uz nas oblikujete dom po svom ukusu. Otkrijte naša suvremena dizajnerska rješenja koja su još bliža vama, vašoj obitelji i vašem životnom stilu.

Kroz uslugu dizajna interijera nudimo vam individualna pristup u potpunosti prilagođen vašim željama i potrebama. Naši stručni i predani dizajneri interijera pomoći će vam da u bogatoj Prima ponudi pronađete idealno rješenje za svoj interijer, neovisno o stilu, veličini budžeta i kvadraturi s kojom raspolažete.

Uživajte u kupovini namještaja i dekoracija u našem webshopu ili posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u našim lecima, blogovima i na Prima službenom FacebookInstagramTikTok te Pinterest profilu.

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta