Život na visokoj nozi – nove PRIMA barske i polubarske stolice i fotelje!

Užurbani život i „novo normalno“ često nas navodi na prilagodbu doma po svojoj mjeri i reorganizaciju prema novim navikama. Što je naš životni prostor praktičnije organiziran, to ćemo više uživati u njemu i opušteno provoditi dragocjeno vrijeme s obitelji i prijateljima.

Kuhinja često preuzima ulogu blagovaonice i postaje mjesto gdje u hodu objedujemo te u sitnim jutarnjim satima ispijamo zadnje gutljaje kave s nogu. Stoga je bitno stvoriti praktično mjesto šanka ili bara gdje ćemo na ugodnim barskim ili polubarskim stolicama ili foteljama moći uživati u kratkim, ali slatkim trenucima.

Barski dio kuhinje može biti vrlo funkcionalan kada se radi i o okupljanjima vaših najbližih gdje će taj kutak poslužiti kao produžetak vaše blagovaonice ili kao idealno mjesto za posluživanje pića i finger-fooda na kućnoj zabavi.

Predstavljamo vam evolucijski oblik ponude koji seže od polubarskih stolica sve do barskih fotelja, u dva rješenja koje su PRIMA dizajneri osmislili za naše kupce te ostavili svakom pojedincu na odabir neke od elemenata koje ćemo u vlastitoj proizvodnji stvoriti prema vašim potrebama.

TENOR – barska i polubarska rješenja

Uz blagovaonske stolice i fotelje Tenor, kao novitet u našoj ponudi našle su se i Tenor, barske i polubarske stolice i fotelje. Ovime smo proširili Tenor obitelj proizvoda te vam omogućujemo nastavak uređenja doma u istom dekoru.

Tenor rješenja izrađena su od masivnog drveta hrasta koje je premazano bio uljem ili bukve u bijeloj boji. Sjedište je šivano rebrastim utezanjem paralelnog štepa. Visina barske stolice/fotelje je 113,5 cm, dok je u slučaju polubarskog rješenja visina 101,5 cm.

Barske i polubarske stolice i fotelje dostupne su u tri tkanine, a u ponudi vas čeka širok spektar boja na odabir:

Noge Tenor proizvoda vezane su metalnim obručem u crnoj mat boji, a dostupne su u tri verzije:

Ako Tenor barske ili polubarske stolice/fotelje odgovaraju vašem domu, na njih možete dobiti 2 godine jamstva. Zavirite u svaki detalj ovog kvalitetnog komada namještaja u videu:

VITA  - barska i polubarska rješenja

Kao i kod Tenora, Vita blagovaonska obitelj stolica proširena je barskim i polubarskim verzijama istog naziva koja dolaze uz 2 godine jamstva. Osim mogućnosti kolekcioniranja i kod Vite je odabir postolja, tkanine i boje proizvoda prepušten vama.

Vita rješenja izrađena su od bukve, a sjedište ovih proizvoda dizajnirano je i proizvedeno uz dvostruki dekorativni štep križnog utezanja u jednoj točki, u naslonu i u sjedištu. Visina barske stolice je 108 cm, dok je u slučaju polubarskog rješenja visina 95 cm.

Barske i polubarske Vita stolice dostupne su u tri tkanine, a kod odabira boja čeka vas bogata ponuda kao i kod Tenora:

Kod Vita barskih i polubarskih rješenja imate na odabir dvije opcije kontrastnih nogica u crnoj ili bijeloj varijanti koje su vezane metalnom prečkom za noge u inox sjaj završnoj obradi:

Posjetite nas u PRIMA salonima i uživajte u odabiru uz podršku naših prodajnih savjetnika!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta