Velika proslava u PRIMA salonima i webshopu za kraj godine!

Slavimo veliko otvorenje PRIMA salona Varaždin i uštedama častimo cijelu Hrvatsku! 

Salon je otvoren 17.12., na novoj adresi u Ulici Ivana Severa 2! Pozivamo Vas na novu lokaciju gdje ćete moći razgledati namještaj originalnog dizajna i vrhunske kvalitete te COCO maison dekoracije za dom u prostoru koji se proteže na 2.600 kvadrata. Salon možete posjetiti od ponedjeljka do subote, u periodu 08-20h, uz privremeno radno vrijeme tijekom blagdana. 

Povodom velike proslave, posjetite bilo koji od 59 PRIMA salona ili naš webshop od 17. prosinca do 5. siječnja jer Vas čekaju brojne uštede*:

 • Mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata neovisno o iznosu kupovine
 • Nova kolekcija namještaja kako bi Vaš prostor bio u skladu s trendovima

Iz bogate ponude izdvajamo:

Lokacije naših salona možete provjeriti ovdje.

PRIMA stručni prodajni savjetnici uz Vas su, od precizne izmjere Vašeg prostora, predlaganja idejnog rješenja uređenja interijera, sve do dostave i montaže. Odabir namještaja prilagođava se prostornim specifičnostima, uvažavajući Vaše želje. Nakon izmjere, proces se nastavlja u našim salonima gdje Vam pomažemo da, osim funkcionalnih, ispunimo i sve Vaše estetske zahtjeve. Poklonite svoje povjerenje našim stručnim savjetnicima pri pronalaženju idealnog cjelovitog rješenja koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe pri opremanju vlastitog doma, kuće za odmor ili apartmana.

Vidimo se!

*Ušteda vrijedi od 17.12. do 5.1.2020. u svim PRIMA salonima i webshopu. Mogućnost plaćanja do 24 rate bez kamata neovisno o iznosu kupovine za kartična plaćanja za koje je, prema ugovorima s izdavateljima, omogućeno plaćanje do 24 rate. Informacije o mogućnosti plaćanja Vašom karticom možete dobiti na prodajnom mjestu. Ušteda od 40% na tapecirane garniture vrijedi u salonima i online, ne vrijedi za artikle označene oznakom “HIT”. Uštede na kuhinje po mjeri vrijede u PRIMA salonima, ne vrijedi online. Ušteda od „minimalno 30%“ ne vrijedi online i ne odnosi se na kupovinu peleta, korita, slavina i električnih aparata te dekorativnog asortimana COCO maison. Uštede se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

Podijeli:

 •  Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 •  Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 •  Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 •  Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 •  Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 •  Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 •  Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 •  Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta