Uzbudljiv život jedne garniture: 2.105 poljubaca, 6.509 sati filmova i 421 zagubljeni daljinski

Maženje i gledanje Netflixa pod dekicom. Igranje s djecom, utrka autićima po rubu garniture i čajanka s plišancima. Polagane i duge večere vikendom uz domaću pizzu ili mekane kiflice. Druženja s prijateljima uz čašu finog vina i duge razgovore. Kratko popodnevno drijemanje nakon posla.

 

Dnevna soba je nedvojbeno prostorija u kojoj provodite mnogo vremena, a njezino uređenje postavlja raspoloženje cijelog doma, odražava osobni ukus vlasnika, a trebala bi odisati udobnošću i domaćim ambijentom koji će vas potaknuti da se sklupčate, opustite i sklonite na sigurno od bučnog i stresnog svijeta.

 

Često zna biti vrlo izazovno stvoriti prostor koji će istovremeno biti udoban, funkcionalan, ali i estetski privlačan. Bez obzira na to živite li u modernom stanu u centru ili prostranoj kući na rubu grada, vikendici uz more ili kući u planini, centar vaše dnevne sobe je garnitura.

 

 

Zato je važno nabaviti garnituru koja je kreirana za život, a ne samo za „pokazivanje“ u prostoru. Treba biti kvalitetna, pristupačna, moderna, vrhunski dizajnirana, dovoljno prostrana, udobna, prilagodljiva svakome tko sjedne na nju, ali i estetski upečatljiva. Upravo su takve četiri nove garniture iz Prima premium kolekcije - Tesla, Monnalisa, Downtown i Phoenix.

 

 

Riječ je o besprijekorno elegantnim i beskompromisno udobnim garniturama koje će vas oduševiti već na prvi pogled. Ove modularne garniture, koje nude gotovo bezbroj mogućnosti kombiniranja, provjerene su kvalitete, vrhunske izrade i suvremenog dizajna što vam garantira da ćete pronaći opciju koja će se savršeno uklopiti u vaš dom.

Garniture su dostupne u širokom asortimanu od preko 100 boja te različitih vrsta podatnih tkanina ili pravih, talijanskih koža. Sami odabirete boju nogica, a konstrukcija od punog drveta jamči pouzdanost. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji savršenog pozicioniranja, pomični glavonasloni i rukonasloni zadovoljavaju sve vaše želje i omogućuju odmor prema vašim preferencijama.

 

 

Dobro odabrana, kvalitetna garnitura bit će vaš oslonac u svakom trenutku života. I to dugi niz godina, više od desetljeća, ako se o njoj prikladno brinete.

Životni vijek jedne garniture je vrlo uzbudljiv. Maženja i razmirice, fine večere i napeti filmovi, djeca i ljubimci… Garnitura se svačega nagleda. Jedno istraživanje provedeno na 2000 Europljana došlo je do fascinantnih podataka o svakodnevici koja povezuje ljude i njihove garniture.

 

 

U više od jednog desetljeća obitelji će provesti više od 6.509 sati ušuškane na garnituri pod dekicom, sa zdjelom punom kokica u krilu, gledajući televizijski program ili filmove. Rekreativni gejmeri, i djeca i oni odrasli, provest će još 1.430 sati zavaljeni na garnituri s joystickom u rukama igrajući kompjuterske igre.

 

To je destinacija za maženje i zabavu s mališanima, za društvene igre petkom navečer, crtić za opuštanje, borbu jastucima pa malo škakljanja i hihotanja. U toj veseloj zbrci mališani će oko 168 puta biti u panici jer im se negdje u garnituri, u nekom kutku, ispod jastuka ili deke, zagubila igračka, a u istim tajnim zakutcima 421 put će se zagubiti i daljinski upravljač. Naravno, baš onda kada vam najviše treba.

 

Osim za igru i zabavu, garnitura je mnogima mjesto za odmor i opuštanje. Kad dođete umorni s posla tu ćete se sklupčati i malo usporiti, predahnuti, zadrijemati samo na 15 minuta koje se nekako uvijek pretvore u sat ili dva. Upravo tu tražimo mir i utočište od svijeta, zato ćemo na svojoj garnituri provesti 2.414 sati spavajući i 2.728 sati čitajući knjige koje nas odvode u neke druge svjetove.

 

 

Još 2.299 sati provest ćete zavaljeni na garnituri i zadubljeni u telefonske razgovore. Jao, kada bi barem garniture mogle pričati… Koliko bi samo tajni, tračeva i sočnih detalja znale o vama. No, osim s mobitelom u ruci, dodatnih 1.390 sati provest ćete s laptopom u krilu, povremeno radeći od kuće.

Garnitura je zapravo nijemi svjedok vašeg života, svih lijepih i onih manje lijepih trenutaka. Ona je ultimativna lokacija za mnoga romantična druženja. Za vrijeme svog života jedna garnitura vidjet će oko 2.105 poljubaca i 1.236 brzo zaboravljenih razmirica, a 1.842 sata bit će provedena u zaljubljenom maženju.

Druženje s najbližima, opuštanje uz film, zabave pune smijeha, odmor od svakodnevice – raspoloženje je stil života. Vaš stil života. Budite slobodni živjeti onako kako vam se sviđa. Otkrijte sjedeću garnituru napravljenu samo za vas i vaš način uživanja u svakom trenutku te unesite dašak luksuza u svoj dom.

Više informacija o novim raskošnim garniturama možete pronaći na našem blogu - renesansa luksuza.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta