Usluga cjelokupnog opremanja interijera

Što ova usluga znači za PRIMA kupce?

Usluga cjelovitog opremanja prostora proces je potpuno prilagođen individualnim potrebama i viziji naših kupaca koji u ponudi mogu pronaći idealno rješenje za svaki interijer, neovisno o stilu i dizajnu doma te veličini budžeta i kvadraturi s kojima raspolažu.

Opremanje interijera

Koja je cijena ove usluge?

Priprema projekta cjelokupnog opremanja potpuno je besplatna.

Što usluga obuhvaća?

Ova usluga uključuje izmjeru, stručno savjetovanje, upoznavanje s PRIMA asortimanom usluga i proizvoda te predlaganje idejnog rješenja za opremanje doma, apartmana ili kuća za odmor svih veličina i kategorija.

Kako biste se dodatno inspirirali i istražili našu bogatu ponudu, nudimo vam moderna rješenja za vaš interijer. Naš tim dizajnera osmislio je rješenja za stilski usklađene interijere različite kvadrature namijenjene opremanju doma, kao i prostora za iznajmljivanje. Pogledajte što sve nudimo u novoj kolekciji i opremite svoj prostor u istom stilu i dekoru!

Opremanje interijera

Tko provodi ovu uslugu?

U PRIMA salonima osim prodajnih savjetnika dostupni su vam i naši specijalisti za uređenje interijera koji će se u potpunosti posvetiti vašim potrebama i željama te prenijeti vašu viziju interijera u idejno rješenje.

Opremanje interijera

Opremanje interijera

Opremanje interijera

Kako naručiti ovu uslugu?

Proces cjelokupnog opremanja interijera sastoji se od nekoliko jednostavnih koraka:

 • KONTAKT SALONA

Ako ste zainteresirani za uslugu, javite nam se putem mail adrese: korisnickasluzba@prima-namjestaj.hr te ukratko opišite prostor koji biste voljeli opremiti (svrha, kvadratura, specifičnosti, itd.) uz navođenje najbližeg PRIMA salona u kojem bi se održao sastanak i savjetovanje.

 • REZERVACIJA USLUGE

Nakon upita, odabrani salon kontaktirat će vas unutar tjedan dana kako biste dogovorili termine sastanka i izmjere prostora.

 • SAVJETOVANJE U SALONU

Uslugu možemo započeti od sastanka u poslovnici ili izmjere prostora, izbor je na vama. Konzultacije u našoj poslovnici potrebne su kako bismo vas proveli kroz našu široku ponudu namještaja i dekoracija te uz vaše smjernice kreirali najbolje idejno rješenje za interijer.

 • IZLAZAK NA TEREN I IZMJERA

PRIMA specijalist za uređenje interijera dolazi na lokaciju vašeg prostora, obilazi esterijer kako bi stekao cjelokupni dojam objekta i okoline te prikuplja točne mjere interijera, bilježi položaj instalacija i provjerava pojedinosti izgradnje. Sve su ovo ključne informacije o kojima vodimo računa prilikom prijedloga cjelokupnog rješenja kako bismo zadovoljili sve vaše želje i potrebe.

 • PRIJEDLOG IDEJNOG RJEŠENJA

Nakon detaljne izmjere prostora, posjetite nas u salonu kako biste izradili finalni izgled rješenja u dogovoru sa specijalistom. Rješenje se izrađuje u 3D CAD sustavu koji omogućuje 3D prikaz i prostorni plan namještaja i dekoracija. Svu dokumentaciju predloženog rješenja dobivate u salonu uz popis odabranih proizvoda.

 • DOSTAVA I MONTAŽA

Naš tim stručnih montažera dolazi na lokaciju s idejnim rješenjem i svim naručenim proizvodima te najbolji dio usluge počinje. Od detaljnog 3D plana i prikaza na papiru do potpuno opremljenog životnog prostora po vašoj mjeri, PRIMA vam uslugom cjelokupnog opremanja interijera nudi kvalitetan život sa stilom. Usluge dostave i montaže se naplaćuju.

Pogledajte galeriju primjera projekata cjelokupnog opremanja prostora:

Cjelovito opremanje stana

Opremanje interijera

Opremanje interijera

Opremanje interijera

Opremanje interijera

Opremanje interijera Opremanje interijera

Opremanje interijera

Podijeli:

 •  Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 •  Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 •  Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 •  Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 •  Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 •  Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 •  Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 •  Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta