Ugostite Julija program u svom domu

Dizajn našeg namještaja prilagođen je različitim stilovima i ukusima, u želji da bogatom ponudom olakšamo iskustvo opremanja doma. U skladu sa svjetskim trendom retro uređenja interijera, naš tim dizajnera osmislio je program namještaja Julija s profiliranim frontama nježnih boja i dekora.

Ovaj profinjen program pruža mogućnost opremanja kuhinje, blagovaonice, dnevne i spavaće sobe te predsoblja u istom stilu i boji. Usklađenost u dizajnu i bojama u svim prostorijama doma ostavlja dojam harmonije i topline.

Neki će reći country vintage,neki francuski chic, ali u jedno smo sigurni – Julija regal ostavit će Vas bez daha! Uz dekorativne detalje iz COCO maison kolekcije ovaj modularni set postat će prava atrakcija Vašeg dnevnog boravka.

Retro kuhinje plijene pažnju dizajnerskim obilježjima nekih prošlih vremena i idealne su za ljubitelje tradicije koja objedinjuje i funkcionalnost. Retro izgled privlači pažnju, uvijek je u trendu i jednako poželjan te na poseban način oplemenjuje interijer.

Spojem modernog i klasičnog dizajna, kuhinja Julija odiše ozbiljnošću i profesionalnošću. Kuhanje postaje zabava, a vaš dom dobiva novi centar zbivanja. Zabava, strast i kreativnost samo su neke od stvari na koje ćete se trebati naviknuti kada Julija stigne u vaš dom. Još kada kažemo da je vlastite PRIMA proizvodnje, izbor ne može biti lakši!

U istom tonu možete nastaviti i u blagovaonici koju možete opremiti skladnim Julija setom vitrine i komode. Naša preporuka je kombinirati ovaj namještaj s Bordeaux stolom koji će se lijepo istaknuti uz ove stolice: A-34Breta i Olivia. Odabir je na Vama!

Osim što osvaja poklonike retro stila, Julija obara i vječne romantike pa prebacimo se tamo gdje će romantična atmosfera u potpunosti zaživjeti.

Profinjene linije Premium spavaću sobu Juliju čine savršenim odabirom za kreiranje prepoznatljivog romantičnog utočišta.

Efektne profilirane fronte mogu biti bijele ili sive boje uz detalje u boji drveta za dodatnu toplinu. Julija program spavaćih soba odiše lakoćom i jednostavnošću te se odlično kombinira s bojama poput mornarsko plave, pastelne roze i zagasito žute.

Za više informacija posjetite najbliži PRIMA salon i opremite svoj dom skladno, po Vašoj mjeri u istom stilu.

Kontaktirati nas možete putem službene e-mail adrese na: korisnickasluzba@prima-namjestaj.hr

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta