Top 5 proizvoda iz 2022. godine

Iza nas je uspješna godina velikih stvari!

 

U 2022. godini uveli smo više od 50 novih programa proizvoda, upoznali vas s novim trendovima dizajna interijera kroz Prima Interijeri katalog, predstavili uslugu dizajna interijera, otvorili i obukli Prima salone u novo ruho, inspirirali vas na nekoliko sajmova i konferencija diljem Hrvatske i šire, nagradili vas raznim zabavnim darivanjima na društvenim mrežama, opremili vaše domove uz uštede u 12 Prima letaka te za kraj, zakoračili u „Prirodni dio doma“.

 

Predstavljamo vam pregled top 5 proizvoda 2022. godine:

 

Najprodavaniji proizvod – TINA tapecirani krevet

Tapecirani francuski krevet Tina jednostavnog je i elegatnog dizajna koji se može dodatno naglasiti željenom bojom kvalitetne tkanine, a na odabir imate čak četiri boje. Možete odabrati i vrstu nogica koje mogu biti u verziji hrasta ili crne boje. Tina u ležaju ima pojačanu džepićastu jezgru, a jezgra je obložena poliuretanskom pjenom. Sadrži i prostranu kutiju za odlaganje koja se nalazi ispod podizne podnice. Tina pruža potpunu udobnost u kombinaciji s nadmadracem iz Prima asortimana, a u 2022. godini prodana je u više od 6.500 primjeraka.

 

 

Najprirodniji proizvod – EDGAR blagovaonski stol

Blagovaonski stol Edgar spoj je modernog dizajna i vrhunskih materijala. Prima u proizvodnji hrvatskog namještaja visoke kvalitete koristi prirodne materijale, a ovaj stol izrađen je od masivnog drva hrasta. On se dizajnom i materijalom prirodno slaže sa svim stilovima uređenja interijera.

 

 

Najlajkaniji proizvod – JULIJA modularna kuhinja

Naša najpopularnija kuhinja iz modularnog asortimana, Julija,  ostvarila je više od 5.000 pozitivnih reakcija na našim društvenim mrežama tijekom 2022. godine. Retro kuhinje plijene pažnju dizajnerskim obilježjima nekih prošlih vremena i idealan su odabir za ljubitelje tradicije. Retro izgled uvijek je u trendu i jednako poželjan te na poseban način oplemenjuje interijer. Saznajte više o našoj Juliji!

 

 

Najnoviji proizvod – BOSTON garnitura

Kutna garnitura Boston dostupna je u verziji lijevog ili desnog kuta i njene dimenzije su 90 x 231 x 157 cm. Boston ima mogućnost razvlačenja na dimenziju 199 x 200 cm. Na odabir imate dvije tkanine te čak osam boja kako bi se ova garnitura savršeno uklopila u vaš interijer. Boston osvaja estetikom i udobnošću i idealan za dnevne sobe manje kvadrature.

 

 

Najluksuzniji proizvod – ADEO program ormara

Adeo program obilježen je visokokvalitetnim materijalima i pametnim dizajnom s pažljivo odabranim praktičnim dodacima za organiziranu unutrašnjost. Fronte mogu biti u različitim bojama iverala, a odabirom staklenih fronti i ukrasnog okvira s integriranom rasvjetom, Adeo ormari postaju luksuzno rješenje za svaku spavaću sobu. Posjetite Prima salone kako biste doživjeli eleganciju ovog programa ormara, komoda, noćnih ormarića i toaletnih stolića.

 

 

Zahvaljujemo vam na podršci koju nam pružate! Kontinuirano ćemo nastaviti ulagati u svaku točku proizvodno-prodajnog procesa i težiti najboljem kako bi vaše iskustvo bilo na vrhunskoj razini.

 

Prima, stvara za obitelj.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta