Tajna uspješne sezone: „Zbog Prima namještaja naš apartman dobiva vrhunske recenzije“

Hoće li nadolazeća turistička sezona biti obećavajuća? Kako popuniti booking? Koja je tajna uspješne sezone?

 

Najvažnija grana hrvatskog gospodarstva uvjerljivo je turizam s 20 milijuna stranih gostiju godišnje te 20% udjela u BDP-u, a veliku ulogu u kreiranju uspješne sezone i zadovoljnog turista imaju moderni i sa stilom uređeni interijeri.

 

Da je kvalitetan namještaj tajna uspješne sezone potvrdili smo predstavivši dio nove Prima kolekcije za 2023. godinu na Adriatic Gastro Showu, koji se od 1. do 4. veljače osmi put održao u splitskoj Spaladium Areni. Kao vodeći hrvatski proizvođač namještaja, na ovom najvećem sajmu gastronomije i turizma u Hrvatskoj, na više od 100 m2 izložili smo najbolje i najnovije iz naše ponude.

 

 

Posjetitelji su mogli vidjeti nove premium kolekcije kuhinja po mjeri poput naše nove Linde u crnom dekoru sa zlatnim detaljima koja će se uskoro naći u ponudi. Od noviteta iz blagovaonskog programa Tarin Neo stol s pločom koja je nadahnuta mramorom i Tarin stolice u smaragdno zelenoj boji izazvale su posebno oduševljenje posjetitelja.

 

 

Mnogi su se na prvi pogled zaljubili u dizajnerski upečatljiv krevet Wing, kao i u naša moderna rješenja za predsoblja, ali i dnevne sobe poput garniture Melodia. Novi kupaonski program Kala također je privukao pažnju, a izloženi su bili istaknuti modeli spavaćih i dječjih soba te najnovija kolekcija uredskog i vrtnog namještaja.

 

 

- Premium namještajem vlastitog dizajna i proizvodnje dočarali smo koncept apartmana koji oduševljava na prvi pogled. Posebno nam je drago što su iznajmljivači, naši vjerni kupci koji prate Prima novitete, i ovog puta prepoznali čar koju moderan i kvalitetan namještaj može donijeti njihovim gostima - rekla nam je Ines Vlaho Ćavar, Prima regionalna prodajna predstavnica koja je bila dio našeg tima na Adriatic Gastro Showu.

Ovaj spektakl je trajao četiri dana, a posljednjeg dana, u subotu, posjećenost je bila najveća. Prima tim regionalnih prodajnih predstavnika, dizajnera interijera i prodajnih savjetnika bio je cijelo vrijeme na raspolaganju brojnim posjetiteljima koji su htjeli saznati više detalja o modernim i cjelokupnim rješenjima za uređenje interijera.

 

 

Iz prve ruke smo imali priliku vidjeti zainteresiranost, uočiti nove trendove te čuti potrebe i želje brojnih iznajmljivača, vlasnika hotela i restorana, investitora, arhitekata, dizajnera interijera i mnogih drugih zaljubljenika u interijere iz šireg splitsko-dalmatinskog područja.

 

- Posebno nam je bilo drago vidjeti naše dugogodišnje vjerne kupce koji su nam otkrili kako su zahvaljujući Prima namještaju kojim su opremili svoje apartmane, ali i udobnim madracima Prima proizvodnje, zaradili mnogo pozitivnih recenzija svojih gostiju te time podigli ljestvicu svoje turističke ponude. Upravo je to naš cilj, pomoći onima koji žive od turizma da si osiguraju uspješnu sezonu - istaknula je Ines.

 

Na Adriatic Gastro Showu naša je Ines ugostila i dvije skupine budućih dizajnera interijera, odnosno polaznike Callegari talijanske škole mode i dizajna kojima je održala edukaciju o opremanju privatnog turističkog smještaja govoreći o važnosti odabira stila uređenja, kombiniranju materijala i boja te načinu kreiranja i prezentacije interijera.

 

 

Uz Prima rješenja lako je opremiti cijeli apartman, kuću ili stan u jedinstvenom stilu koji će očarati vaše goste, bez obzira na kvadraturu i budžet.

Više od 2000 zaposlenika Prima grupe zajednički radi na stvaranju namještaja koji će vas uvijek iznova oduševiti. Naš dizajn tim neprestano je u potrazi za novim, boljim i kreativnijim rješenjima, a oslanja se na najkvalitetniju domaću sirovinu. Dizajneri su osmislili programe namještaja u različitim stilovima - od modernih minimalističkih linija do opuštajućeg mediteranskog stila, a razvijeni su u skladu s potrebama kupaca i trendovima na tržištu. Programi namještaja za opremanje svih prostorija apartmana, prostora za iznajmljivanje i kuća za odmor olakšavaju proces uređenja kojim se postiže stilski usklađen prostor povezan istim materijalima, bojama i dekorima.

 

 

Vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge Prima je objedinila u jedinstven projekt cjelokupnog opremanja interijera. Ova je usluga u cijelosti je prilagođena individualnim potrebama, započevši od izmjere prostora i predlaganja rješenja cjelovitog opremanja apartmana ili kuća za odmor svih veličina i kategorija. Usluga je dostupna u svih 58 Prima salona diljem Hrvatske.

 

- Adriatic Gastro Show je bio izvrsna prilika za prezentaciju najnovijih dizajnerskih ostvarenja iz Prima ponude. Još jednom smo dokazali da je Prima namještaj inspiracija mnogim iznajmljivačima, arhitektima, dizajnerima i svima ostalima koji cijene moć lijepih interijera. Zaključili smo i da se Prima namještajem može osigurati uspješna turistička sezona - zaključila je Ines dodavši kako su se mnogi posjetitelji odmah nakon Adriatic Gastro Showa uputili upravo u splitski Prima salon, na adresi Solinska ulica 84.

 

Uredite i vi svoj dom, apartman, vikendicu ili kuću za odmor najkvalitetnijim hrvatskim proizvodima s kojima će vaš prostor baš svaku sezonu biti atraktivan i moderan!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta