Pronađite inspiraciju u novom katalogu Prima interijeri 2023.

Kao najveći hrvatski proizvođač namještaja, s vlastitim dizajnom i proizvodnjom te tradicijom dugom 28 godina, Prima je prirodni odabir svih koji žele uživati u kvalitetnom i estetski nepogrešivom namještaju koji je temelj vaše svakodnevice i prirodni dio svakog doma.

 

Neprestano smo u potrazi za novim, boljim i kreativnijim rješenjima. U proizvodnji namještaja visoke kvalitete oslanjamo se na najkvalitetniju domaću sirovinu, a naši programi namještaja usklađeni su istim stilom, materijalima, dekorima i bojama. Prirodno se uklapaju u svaki dom i slažu sa svakim stilom uređenja interijera, a kako bi vaše zamisli o domu iz snova postale stvarnost na raspolaganju su vam stručni i predani Prima dizajneri interijera.

 

Prima interijeri 2023.

 

Kako biste mogli pronaći kreativno nadahnuće i dobiti jasan uvid u bogatu ponudu Prima namještaja za cjelovito opremanje interijera za vas smo kreirali novi katalog Prima interijeri za 2023. godinu:

 

 

 

 

U dosad najraskošnijem izdanju Prima interijera na čak 320 stranica u fokusu je namještaj koji oplemenjuje svakodnevicu, koji je prirodni dio doma. Naš godišnji katalog poprimio je obrise sofisticiranog časopisa kojem se uvijek možete vratiti kako biste detaljnije pročitali savjete, intervjue te detalje Prima ponude.

 

 

- Predstavljamo vam još kvalitetniji i još moderniji namještaj koji je rezultat suradnje naših 2000 zaposlenika. Oni su uspjeli uhvatiti i oblikovati prirodu kako biste je vi mogli unijeti u svoj dom. Nadamo se da će vas naši atraktivni interijeri sa stranica kataloga inspirirati da i vi podignete svoj dom na viši nivo te da ga uskladite sa svojim potrebama i željama - rekao je Renato Radić, vlasnik i direktor Prima grupe, koji je u 28 godina malu obiteljsku tvrtku pretvorio u uspješan poslovni sustav, vodeći na domaćem tržištu namještajem.

 

 

Želimo vam pomoći da pronađete svoj stil, da izgledom interijera dočarate svoju osobnost i stvorite dom koji će biti vaše sigurno i udobno utočište.

 

Sigurni smo da svakome od vas možemo ponuditi najbolje rješenje za svaki interijer, bio on privatni ili poslovni, i oduševiti vas našom bogatom ponudom kojoj nema premca.

 

Neka vas novo izdanje kataloga Prima interijeri inspirira, razveseli i opusti!

 

 

Zatražite svoj primjerak Prima interijera 2023. na našem webshopu!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta