Prima interijeri 2020. - moderna, cjelovita i kreativna rješenja za zvjezdicu više!

Uz Primina rješenja lako je urediti cijeli apartman, kuću ili stan u jedinstvenom stilu koji će oduševiti vaše goste! PRIMIN dizajnerski tim osmislio je rješenja za stilski usklađene interijere različite kvadrature namijenjene opremanju doma, kao i prostora za iznajmljivanje.

Vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge Prima je objedinila u jedinstven projekt cjelokupnog opremanja interijera. Primini stručni prodajni savjetnici oblikuju interijere koji su prilagođeni individualnim željama, potrebama i navikama. Usluga kreiranja cjelovitog rješenja koje će zadovoljiti sve zahtjeve pri opremanju vlastitog doma, kuće za odmor ili apartmana dostupno je u svih 58 Prima salona diljem Hrvatske.

Usluga opremanja u cijelosti je prilagođena pronalasku idealnog rješenja za svaki interijer, a započinje izmjerom prostora i predlaganjem idejnog rješenja. Tijekom pripreme projekta cjelokupnog opremanja – izmjera, stručno savjetovanje i predlaganje idejnog rješenja je besplatno.

 tlocrt 40 m2

Primin dizajn tim neprestano je u potrazi za novim, boljim i kreativnijim rješenjima, a oslanja se na najkvalitetniju domaću sirovinu. Nove kolekcije usklađuju se s trendovima na tržištu i zahtjevima kupaca, a posebna pažnja posvećuje se osmišljavanju modularnog namještaja. Modularnost se primjenjuje na programe tapeciranog namještaja, na linije regala, kuhinja, blagovaonica,  predsoblja, kupaonskog namještaja te programe dječjih i spavaćih soba. Ovakav pristup omogućava bogatu ponudu stilski usklađenog namještaja kojim se mogu opremiti sve prostorije doma u istim bojama, dekorima i materijalima. Svaki program sastoji se od brojnih elemenata koji se mogu prilagoditi svim specifičnostima interijera zbog što efikasnijeg iskorištavanja prostora.

Program JULIJA je savršen za opremanje cijelog apartmana, jer obuhvaća programe predsoblja, regala, spavaćih soba i kuhinja, te nudi mogućnost tematskog uređenja cijelog životnog prostora:

Julija program

Iz programa spavaćih soba CVITA možete izabrati razne boje i dekore koji će se lako uklopiti s drugim stilovima i tako upotpuniti željeni izgled. Krajnji rezultat je svakako savršen dojam zbog kojeg će se gosti rado vraćati iz godine u godinu:

Cvita

Dnevna soba je mjesto okupljanja kako obitelji, tako i prijatelja, a uz naše programe modularnih garnitura možete je pretvoriti u pravo srce odmora! Samo izaberite boje, funkcionalnosti, pa čak i lijevi ili desni kut, koji se najbolje uklapaju u vaš prostor – i uživanje može početi!

Catania

Za opremanje interijera do najsitnijih detalja u PRIMA salonima ekskluzivno je dostupan dekorativni asortiman nizozemskog brenda COCO maison. Obogatite svoj prostor detaljima koji će znatno utjecati na stvaranje idealnog interijera:

Coco dekoracije

Cvita s COCO dekoracijama

 Prelistajte naš novi katalog OVDJE i inspirirajte se bogatom ponudom namještaja i COCO maison dekoracija:

prima interijeri katalog 

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta