PRIMA grupa na prestižnom međunarodnom sajmu u Njemačkoj

Tim PRIMA dizajnera predstavio je najnoviju kolekciju na prestižnom međunarodnom sajmu M.O.W. u njemačkom Bad Salzuflenu. Više od 330 izlagača i ove godine je prezentiralo najnovije trendove i inovacije u industriji namještaja.

Ovogodišnja kolekcija namještaja predstavljena na sajmu M.O.W. osmišljena je i dizajnirana s naglaskom na udobnost boravka u domu. Zaobljeno oblikovanje dodatno je naglašeno upotrebom kvalitetnih ispuna ojastučenja i odabirom izuzetno ugodnih tkanina mekih na dodir. Izložili smo najnovije kolekcije box – spring kreveta i blagovaonskih setova te udobnih garnitura za dnevne sobe, rekao je naš dizajner Luka Dundović opisujući novu kolekciju.

PRIMA grupa već je dugi niz godina prisutna na sajmovima namještaja diljem EU kao predstavnik hrvatskog dizajna i proizvodnje. Sav namještaj osmišljen je u Odjelu razvoja proizvoda koji je, uz vlastitu proizvodnju, omogućio brzu reakciju na sve potrebe tržišta i uvođenje novih kreativnih rješenja. Dugogodišnja prisutnost PRIMA grupe na zahtjevnom europskom tržištu dovela je do prepoznatljivosti proizvoda vrhunske kvalitete i modernog dizajna što je rezultiralo daljnjim širenjem izvoznog tržišta.

Novitet u blagovaonskom namještaju je upotreba džepićaste jezgre u sjedištima klupa i stolica, što je do nedavno bilo rezervirano samo za krevete i udobne garniture dnevnih soba. Preslikali smo ideju ugodnog boravka u blagovaonske setove, zbog čega je vidljiv pomak i u oblikovanju stolica - šira sjedišta, džepićasta jezgra u sjedištu i odabir materijala, pojasnio je naš Luka.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta