Prima donacijom zahvalila zdravstvenim djelatnicima

Prima je obiteljska tvrtka koja je uvijek djelovala kao zajednica, kao složna obitelj, koja želi biti podrška i oslonac kada je najteže. Dio te naše velike obitelji, zaposlenici tvornice u Novoj Gradiški, napravili su pamučne maske za lice za donacije zdravstvenim ustanovama.

Uz sve što se događa posljednjih dana, oni najmanji i najranjiviji trebaju našu najveću pažnju. Posebno nakon potresa, koji je brojnim bolnicama u Zagrebu, pa tako i Klinici za dječje bolesti Zagreb, nanio veliku materijalnu štetu te dodatno otežao zahtjevni i predani posao djelatnika Klaićeve bolnice.

Prima, hrvatski proizvođač namještaja, je Klinici za dječje bolesti Zagreb donirala 1000 pamučnih maski proizvedenih u njihovom pogonu u Novoj Gradiški.

 

Maske su 2. travnja donirane na još dvije adrese, Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr.Andrija Štampar te Nastavnom zavodu za hitnu medicinu Grada Zagreba. Svakoj ustanovi donirano je 500 pamučnih maskica.

Sretni smo što smo ovim donacijama pomogli onima kojima je to najpotrebnije, našim zdravstvenim djelatnicima te im se zahvalili na predanom radu i trudu. Ove maske su skroman doprinos naših zaposlenika te pozivamo i druge poduzetnike da se priključe svojim sudjelovanjem u ostvarivanju zajedničkog cilja, pomoći našem zdravstvu kako bi lakše prebrodili ovu krizu.

 

Do ponovnog otvaranja Prima salona, pronađite vrhunski namještaj, dizajniran i proizveden u Hrvatskoj na Prima web shopu. Iako su saloni zatvoreni, Primini stručni savjetnici na raspolaganju su za sve upite, a bogatu ponudu i popis poslovnica potražite ovdje.

Podijeli:

 •  Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 •  Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 •  Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 •  Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 •  Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 •  Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 •  Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 •  Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta