Velika božićna akcija donosi velike uštede!

Stiglo je vrijeme kada nastaju najljepše uspomene. One koje ćete pamtiti zauvijek.

Doduše, svatko ima neki svoj razlog zbog kojeg će baš ovi blagdani biti posebni. Primjerice, prvi Božić u novom domu, prvi blagdani u dvoje ili s djetetom. No, tu su i male blagdanske radosti poput prvih uspješno ispečenih medenjaka, najdužeg maratona božićnih filmova, najljepše okićenog božićnog drvca ili najvećeg obiteljskog ručka koji ste ikad održali u svom domu.

Zasigurno već možete osjetiti te tradicionalne mirise cimeta i vanilije, kuhanog vina i vruće čokolade. Gdje su još svi ostali blagdanski specijaliteti poput domaćeg kruha, sarme, purice s mlincima, francuske salate…

 

 

Nije samo blagovanje ovih delicija za raskošnim stolom uz najdraže i najbliže ljude trenutak za pamćenje, već je i sama priprema puna zabavnih i veselih trenutaka. Posebno ako imate dovoljno prostranu i ugodnu kuhinju s intuitivnom funkcijskom shemom koja prati radnu dinamiku pripreme, kuhanja i posluživanja hrane.

 

 

Radost zajedničkog kuhanja

 

Uz dovoljno veliku radnu površinu, kojoj uvelike doprinosi i blagodat kuhinjskog otoka, ovako organizirana shema pruža prostor za optimalno funkcioniranje kuhinje. Lagodno se može mimoilaziti više ljudi što svakako doprinosi božićnoj radosti jer, znate već da u prosincu u svakom segmentu vrijedi pravilo – što više to bolje.

 

 

Maksimum od kuhinje u svom domu postići ćete ako je rađena po mjeri poput kuhinje Amelia u klasičnom stilu s medijapan frontama dostupnim u mnogo boja i dekora, kuhinje Liberta u kojoj su mogućnosti personalizacije gotovo neograničene ili, pak, kuhinje Cvita koja se zahvaljujući velikom izboru boja medijapana u mat izvedbi uklapa u sve ukuse.

Prima kuhinje po mjeri ne ističu se samo dizajnom, već su bogate funkcionalnim rješenjima i odgovaraju na sve želje kupaca. Uz preciznu izmjeru prostora i detaljan 3D plan, Prima kuhinje po mjeri iskoristit će baš svaki centimetar prostora.

 

 

Prema željama i potrebama stručni savjetnici pružaju besplatnu uslugu 3D planiranja za kuhinje po mjeri. Više informacija o uslugama prostornog planiranja možete dobiti u vama najbližoj Prima namještaj poslovnici, putem kontakt forme ili na broj telefona 01/3330-202.

 

Velika božićna akcija

 

Upravo je sada idealno vrijeme za kupovinu nove kuhinje jer od 15. do 23. prosinca u svim Prima salonima i na webshopu traje Prima božićna akcija koja donosi 50% uštede na kuhinje po mjeri. Inspirirajte se sastavima i bojama kuhinja po mjeri predstavljenim u katalogu Prima interijeri, a popust se odnosi na izradu kuhinje po željama kupca.

 

 

No, budući da je vrijeme darivanja i Prima božićna akcija donosi velike uštede, među kojima je i 40% uštede na modularne i blok kuhinje te 20-40% uštede na blagovaonice jer znamo da je u vrijeme blagdana za stolom najveselije, a ušteda vrijedi za iznos kupnje veći od 199,00 kn/26,41€.

 

 

Raskošan blagdanski stol

 

Kombinacija prirodnog hrvatskog drva, hrasta ili bukve, te tkanine u zagasito crvenoj boji, vrlo blagdanski prikladnoj, koja je dostupna u modelu Tenor stolica i fotelja sjajan je način za oplemenjivanje doma ovog Božića. Najbolje ih je kombinirati s razvlačnim stolom Asensio koji se može produžiti za dodatnih 40 cm, sa 76 na 160 cm, idealno za nenajavljene goste na blagdanskoj večeri.

 

 

Novost u ponudi u Primi su dvije premium blagovaonice Tarin i Ordos. Moderni Tarin čine fotelje i stolice s nevjerojatno udobnim sjedištem od poliuretanske pjene te razvlačni stol s estetski upečatljivom pločom od mramora ili masivnog drva bukve. Elementi blagovaonskog programa Ordos, prepoznatljivi su po suptilno zaobljenim linijama koje su trenutno veliki trend u svijetu interijera. Dobro je znati da su sve stolice i fotelje dostupne u više varijacija boja i materijala pa će se lako uklopiti u svaki prostor i dizajn, bez obzira na vaš stil uređenja.

 

Bolje nego u kinu

 

Dom u ovo doba godine, kada je vani snježno i hladno, postaje srce svih zbivanja. Više od svih adventskih evenata, festivala i vatrometa draže nam je provoditi vrijeme kod kuće i jednostavno – uživati s najbližima.

 

 

Sjedeća garnitura u tim okolnostima postaje omiljena blagdanska destinacija. Dovoljno je na ekranu pustiti bilo koji nastavak filma „Sam u kući“, „Divan život“, „Grinch“ ili neki od drugih zimskih klasika i zavaliti se na udobnu garnituru pod toplom dekicom uz brdo jastučića kao što su modeli Salon, Stay i Feathers iz kolekcije poznatog nizozemskog brenda COCO maison, ekskluzivno dostupnog u Prima salonima i webshopu. Prepoznatljivi su po raskošnim teksturama koje naprosto morate dodirnuti i osjetiti njihovu mekoću pod prstima.

 

 

Posebno je važno da svaki član obitelji može pronaći svoje mjesto, svoj udoban kutak na garnituri za druženja dugo u noć. Zato je korisno imati veliku kutnu garnituru, a još je bolje ako ima funkciju razvlačenja poput kutne garniture Lima ili, pak, pomične naslone i električni mehanizam za izvlačenje sjedišta kao kutna garnitura Madrid. Uz ovakvu nenadmašno udobnu i opuštenu atmosferu za uživanje u filmovima u vlastitoj dnevnoj sobi, kino vam više nikada neće pasti na pamet. Dobro je znati da Prima božićna akcija, koja traje od 15. do 23. prosinca, u svim Prima salonima i na webshopu donosi i 20-40% uštede na tapecirane garniture te 30% na COCO maison asortiman dekoracija.

 

 

*Uštede ne vrijede za artikle označene oznakom HIT. Ušteda vrijedi za iznos kupnje veći od 199,00 kn/26,41€, osim kod kuhinja gdje se popust odnosi na izradu kuhinje po željama kupca.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta