Posjetite nas u Slavonskom Brodu

PRIMA salon u Slavonskom Brodu

U Slavonskom Brodu otvoren je novi PRIMA salon na adresi Osječka 284, u sklopu shopping centra Supernova. Ovim otvorenjem PRIMA broji 59. poslovnica, a najnoviji salon u mreži proteže se na 1.800 kvadrata ispunjenih kvalitetnim namještajem hrvatske proizvodnje. Svim posjetiteljima na raspolaganju je parking, a osiguran je i pristup invalidima.

Slavonski_Brod_1

Inovativna rješenja modernog dizajna osim kvalitete i estetike, odlikuju funkcionalnost i modularnost. Kako bismo Vam olakšali planiranje Vašeg prostora, stručno prodajno osoblje salona Slavonski Brod rado će Vam pomoći pri odabiru cjelovitog rješenja za Vaš dom, od kuhinja, blagovaonica, dnevnih boravaka, spavaćih i dječjih soba do kupaonica i predsoblja.

Slavonski_Brod_2

Suvremeni dizajn namještaja prati i nova kolekcija nizozemskog brenda dekoracija za dom – COCO maison. Ova bogata kolekcija odiše elegancijom i podignut će atmosferu svakog kutka u Vašem domu. Kako biste kreirali personalizirani prostor za Vašu obitelj, COCO maison asortiman u ponudi obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj. Dekorativna kolekcija nizozemskih korijena ekskluzivno je dostupna u PRIMA salonima.

Slavonski_Brod_3

PRIMA premium kolekcije namještaja savršeno se kombiniraju s unikatnim detaljima iz COCO maison linije dekoracija za dom. Dnevni boravci izgledaju luksuznije dekorirani ogledalima, satovima, slikama, tepisima i klub stolićima nizozemskog dizajna. PRIMA masivni stolovi od hrvatskog hrasta zasjat će u blagovaonici dekorirani COCO staklenim ili keramičkim vazama i zdjelama, a PRIMA kuhinje, srce svakog doma, obasjajte vrhunskom i modernom rasvjetom iz nove kolekcije. Mogućnosti dekoriranja PRIMA asortimana COCO maison kolekcijom su brojne, inspirirajte se i požurite do novog PRIMA salona u Slavonskom Brodu.

Slavonski_Brod_4

Kao vodeći hrvatski proizvođač namještaja s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji, maloprodaji i veleprodaji, ponosni smo što smo dio još jednog hrvatskog grada!

Posjetite nas i uvjerite se u hrvatsku kvalitetu te upotpunite svoj dom komadom namještaja koji će osvježiti Vaš interijer.

Slaovnski_Brod_6

Vidimo se na adresi Osječka 284 u novom PRIMA salonu gdje do 4.8. možete iskoristiti brojne pogodnosti i ostvariti velike uštede!

 

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta