Nizozemski ugođaj spavaće sobe s hrvatskim potpisom

Užurbani tempo današnjice donosi mnogo stresa i sve jače ističe potrebu da odmor, bez obzira na trajanje, bude kvalitetan i okrepljujući. Za dobar odmor, presudno je imati spavaću sobu koja predstavlja mjesto sigurnosti i mira.

U spavaćoj sobi provodimo skoro četvrtinu svoga života pa je prema tome poželjno kreirati najintimniji dio svog doma prema vlastitim željama, potrebama i ukusu kako biste se u potpunosti opustili i napunili baterije. Ova prostorija, prilagođena individualnim navikama i željama, mora pružiti vrhunsku udobnost i ugođaj topline, sigurnosti i mira.

Upravo zbog velike važnosti brige o zdravlju i podizanja svijesti o ulaganju u taj dio doma, kreirali smo široku ponudu za opremanje spavaćih soba i program spavanja za kvalitetan i miran san iz vlastite proizvodnje. Bez obzira koji stil uređenja volite ili koju tvrdoću madraca preferirate, naš asortiman zadovoljit će sve vaše želje i potrebe jer njegujemo individualan pristup odabiru svakog elementa spavaće sobe.

Sukladno vašim navikama spavanja, za dobar odmor ključan je odgovarajući krevetni sustav, odnosno pravilna i usklađena kombinacija kreveta, podnica, jastuka i madraca. Sve o tome kako donijeti ispravnu odluku za zdrav san provjerite u našem novom katalogu PRIMA spavanje.

PRIMA programi spavanja osmišljeni su i proizvedeni sa željom da vam se omogući izražavanje osobnog stila i kreativnost u oblikovanju najintimnijeg prostora svakog doma. Cvita program nudi čak 24 različita elementa čijim je kombiniranjem moguće zadovoljiti sve prostorne i estetske zahtjeve.

Moderan program Davos omogućuju opremanje cijelog interijera u istom dizajnu, bojama i materijalima, dok isto možete postići i u rustikalnom izgledu uz Luna program spavaćih soba.

Spavaća soba u programu Julija osvojit će sve poklonike retro stila, a dodatan benefit je da ćete uz njene profinjene linije lako stvoriti toplo i romantično utočište za odmor.

Box-spring krevetiVigo, Bono i Oto - iz vlastite proizvodnje pružaju vrhunsku udobnost spavanja. Dizajn ovih kreveta spaja snažan vizualan dojam s visokokvalitetnim materijalima, a rezultat su poželjni kreveti za najudobnije spavanje.

Kako biste zaokružili uređenje interijera vaše spavaće sobe personaliziranim pečatom, pogledajte COCO maison kolekciju koja je ekskluzivno dostupna u PRIMA salonima i webshopu. Ovo je nizozemski brend dekoracija za dom koji obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj.

Ako ste u potrazi za ugodnom ambijentalnom rasvjetom, zidnom dekoracijom koja će istaknuti uzglavlje kreveta ili ukrasnim jastučićima za toplinu i energiju prostora, PRIMA stručni savjetnici pomoći će vam u odabiru, a inspiraciju možete naći i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Pinterest.

Zavirite u PRIMA svijet snova i pronađite rješenje za sebe - od cjelovitih spavaćih soba do zasebnih elemenata koji će vaš svaki dan na kraju pretvoriti u ugodan san.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta