Naš dizajn na prestižnom sajmu M.O.W.

Kroz kolekciju koju je Prima prezentirala na inozemnom sajmu M.O.W. 2021 uspješno smo odgovorili na rastuće trendove u proizvodnji i ponudi namještaja za blagovaonice, dnevne boravke i spavaće sobe.

Na sajmu se svake godine predstavljaju tvrtke koje imaju dugogodišnju tradiciju u proizvodnji i dizajnu namještaja, a nama je velika čast što imamo priliku pokazati dio naše priče.

Suvremen kupac namještaja ima veću potrebu za druženjem i socijalizacijom nego ikad prije, zbog čega mu je važno da je namještaj koji kupuje veće kvalitete i omogućava udobno i dugotrajno korištenje – kako za njega samog, tako i za obitelj i prijatelje koje ugošćuje u svom domu.

Osim udobnosti koja je postignuta pažljivim oblikovanjem namještaja, odabirom kvalitetnih materijala i tkanina sa zanimljivim teksturama ugodnima na dodir, naglasak je i na mladenačkim i jarkijim bojama koje bi osvježile svaki interijer. Ovogodišnjim motivom „Svatko treba promjenu.“ uspješno smo uskladili potrebu za vedrom personalizacijom doma s trajnim trendovima kao što su upotreba prirodnih materijala poput drva, metala i eko-kože. Tkanine i materijali na namještaju pomno su birani, kako bi mogli pratiti trenutne trendove u uređenju interijera.

Naime, svaki dio namještaja malčice je različit i jedinstven. Upravo ta jedinstvenost i autentičnost uklapa se u trend koji želimo predstaviti na sajmu.

U želji da naše nove proizvode prezentiramo u što boljem svjetlu, kao i svake godine, posebnu pažnju smo posvetili uređenju našeg izložbenog prostora na sajmu. S obzirom da nakon dugih priprema i naša Prima ima novo ruho tj. vizualni identitet, nove elemente vizualnog identiteta uklopili smo u naše idejno rješenje. Uz pomoć naše vrijedne ekipe, lako smo skice i nacrte pretočili u stvarnost! Koristili smo elemente velikih svjetlećih vizuala kako bi u zoni spavanja stvorili posebnu atmosferu, a manjim pregradama stvorili smo manje ambijente blagovaoničkih setova. Dojam smo zaokružili elementima zelenih zidnih dekoracija te uz novi Prima logo, dali novu dimenziju prostoru i istaknuli naše proizvode na najbolji mogući način.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta