Kuhinja Perla i uređaji Miele – savršen spoj za vašu kuhinju

Kava i croissant, palačinke i čokoladni namaz, subota popodne i dobar film, fini ručak i sjajno društvo… Neke stvari u životu jednostavno čine savršen spoj.

 

Upravo je to slučaj s kvalitetnim i dizajnerski besprijekornim namještajem te inovativnim uređajima koje zajedno tvore kuhinje za vječnost. To sjajno objašnjava zašto su Prima i Miele brendovi koji odlično zajedno funkcioniraju.

Vrhunski kućanski uređaji njemačkog premium brenda Miele postali su dio našeg bogatog premium asortimana bijele tehnike.

Miele je obiteljska tvrtka s tradicijom duljom od 100 godina na čijem su čelu obitelji Miele i Zinkann. Njihovi su uređaji svjetski poznat sinonim za dugotrajnost, snagu, moderan dizajn, energetsku učinkovitost i jednostavnost upravljanja.

 

Ugradbene nape, pećnice, ploče za kuhanje, perilice posuđa i drugi Miele uređaji obogatili su našu ponudu uređaja za cjelovito opremanje kuhinja. Pritom, posebno dobro se slažu s našim premium kuhinjama po mjeri poput Perle koja je također novitet u našoj ponudi.

Ona je predstavnik nove generacije Prima kuhinja po mjeri, nastale kao rezultat suradnje našeg dizajn tima kojem je krajnji cilj ponuditi kupcima još naprednije rješenje za dom krojen baš po njihovom ukusu.

Kuhinja Perla donosi brojne promjene u interijere naših kupaca, a sve s ciljem obogaćivanja njihovog životnog prostora i svakodnevice.

 

 

Pregršt je novih elemenata oplemenjenih frontama s vertikalnim utorima, koje pomalo nostalgično prizivaju uvijek popularni retro stil, a omogućuju još više kombinacija ključnih za stvaranje što funkcionalnije kuhinje.

S druge strane, kuhinja Perla sjajno izgleda i s klasičnim glatkim frontama koje se savršeno uklapaju u moderne i minimalističke domove, a visoke staklene vitrine s ugrađenom rasvjetom savršeno upotpunjuju prostor i unose dodatnu toplinu.

 

Ukratko, zahvaljujući mnogim opcijama izbora i velikoj modularnosti naša nova kuhinja Perla uklapa se u baš svaki stil uređenja interijera, za svaki tip kupaca – od zaposlenih samaca koji sve svoje obroke jedu u hodu uz kuhinjski otok, preko velikih obitelji s djecom kojima je kuhinja mjesto susreta i druženja, do seniora koji uživaju u kuhanju slasnih jela iz svoje knjige recepata.

Perlu i druge Prima kuhinje po mjeri pronađite u aktualnom Mjesecu kuhinja koji uz uštede od velikih 50% na kuhinje po mjeri te 40% na modularne kuhinje donosi i mnoge druge pogodnosti. Saznajte više na našem blogu i u aktualnom letku.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta