Kako urediti spavaću sobu s ograničenim budžetom?

Veliki i lijepi, tapecirani krevet, udoban madrac, kvalitetni jastuci, prostrani ormar, praktična komoda, noćni ormarići, mekani tepih, moderna posteljina i prekrivač, efektne zavjese, nježna rasvjeta, par dekoracija… Iako se radi o intimnoj prostoriji koja nije nužno centar doma poput kuhinje ili dnevne sobe, u kojima se tijekom dana okuplja cijela obitelj, uređenju spavaće sobe treba pristupiti pedantno i znalački. Valja uzeti u obzir to da otprilike jednu trećinu svog života provedete spavajući stoga je pametno učiniti sve što je u vašoj moći kako biste to vrijeme proveli najbolje što možete – u interijeru koji odgovara vašim potrebama i koji je sukladan vašim željama.

 

Sve što vam treba da spavaću sobu, ali i ostale prostorije doma uredite po povoljnim cijenama pronaći ćete u našem asortimanu – Najniža cijena. Sve detalje ponude i super uštede koje vrijede od 8. lipnja do 5. srpnja 2023. godine u svih 56 Prima salona diljem Hrvatske i na Prima webshopu  otkrijte u novom Prima letku.

 

 

Spavaća soba treba biti vaša oaza mira za završetak dana. To je prostorija koja vas svojim uređenjem interijera treba poticati na odmor i relaksaciju, u njoj trebate moći pronaći svoje utočište od ubrzane svakodnevice i napuniti se energijom.

 

No, što kada imate ograničen budžet, a želite modernu i praktičnu spavaću sobu sa svim elementima, komadima namještaja i dekoracijama koje treba imati?

 

Uređenje spavaće sobe s ograničenim budžetom može biti izazovno, ali uz pametan pristup možete kreirati lijep i udoban prostor. Donosimo vam osam savjeta koje ćete poželjeti kopirati!

 

1. Planiranje je pola posla

Prije nego što počnete s uređenjem, napravite plan. Razmislite o stilu i atmosferi koje želite postići te napravite popis prioriteta. To će vam pomoći da usmjerite svoj budžet na ključne elemente.

 

2. Otkrijte najniže cijene za vrhunski namještaj

Udobnost, stil i kvaliteta nisu uvijek skupi. Želimo da naš kupac bude zadovoljan i ponosan svojim odabirom, to je krajnji cilj.

 

Vaš dom zaslužuje najbolje – po najnižoj cijeni

Foto: Prima

 

Vaš dom zaslužuje najbolje, a kod nas neke od najprodavanijih i najomiljenijih komada namještaja sada možete ugrabiti po daleko najpovoljnijim cijenama na tržištu.

 

Snizili smo više od 150 proizvoda kojima možete vrlo povoljno opremiti gotovo svaku prostoriju vašeg doma. Artikle s oznakom Najniža cijena možete pronaći u Prima salonima ili na webshopu, a u novom Prima letku otkrijte koji su artikli ovog mjeseca izdvojeni kao iznimno povoljni!

 

Francuski krevet Lina s ukrasom na uzglavlju s madracem i praktičnom kutijom za odlaganje sada je snižen za 23°%

Foto: Prima

 

Moderne krevete za svoju spavaću sobu možete pronaći po cijenama sniženim do 36%, dnevnu sobu možete opremiti uz uštede do 40%, a vrtne stolove i stolice za ljetno uživanje u prirodi pronaći ćete snižene do 29%.

 

Udobna Tempo garnitura s opcijom razvlačenja u ležaj snižena je za 23%

Foto: Prima

 

Vrtnu stolicu Kono pronađite uz uštedu od 22% dok je vrtni stol Kono snižen za još većih 29%

Foto: Prima

 

Najveće uštede od čak 55% uhvatite na Prima asortimanu kuhinja, a povoljno možete opremiti i blagovaonicu uz uštede do 53%.

 

Rita blok kuhinja u vintage stilu koju možete pronaći u velikoj paleti boja snižena je čak 53%

Foto: Prima

 

Kvalitetni drveni Parma stol novitet je u Prima ponudi i snižen je za 20% baš kao i Olivia stolice

Foto: Prima

 

Vrhunski namještaj po najnižim cijenama otkrijte i u novoj Prima TV reklami s Jelenom Glišić.

 

 

3. Osvježite zidove, ali ne nužno sve

Promjena boje zidova može drastično osvježiti prostor. Birajte neutralne boje koje će stvoriti opuštajuću atmosferu. Umjesto bojanja cijele sobe, razmislite o tome da obojite samo jedan naglašeni zid kako biste uštedjeli novac ili ga istaknite ukrasnim letvicama.

 

Tapecirani francuski krevet Tina s madracem te okvirom i konstrukcijom od masivnog drva pronađite uz uštede od 36%

Foto: Prima

 

4. Organizirajte svoje stvari

Dobra organizacija može poboljšati izgled i funkcionalnost prostora. Iskoristite kutije, košare, police i praktične ormariće kako biste estetski atraktivno posložili i pospremili svoje stvari.

 

Praktični i uski Oskar Lux ormarić za cipele visine 98 cm snižen je za 30%

Foto: Prima

 

5. Iskoristite benefit prirodnog svjetla

Ako imate prozore u spavaćoj sobi, iskoristite prirodno svjetlo što je više moguće. Odaberite svijetle i prozirne zavjese kako biste propustili što više svjetla. To će prostor učiniti većim i prozračnijim.

 

Sivi box spring krevet Florenz s atraktivnim prošivenim uzglavljem te Bonell jezgrom i kutijom za odlaganje sada je snižen za 22%

Foto: Prima

 

6. Minimalizam je in

Minimalistički stil uređenja može biti i ekonomičan i elegantan, a ujedno je i budget friendly. Odaberite samo najbitnije komade namještaja i dekorativne predmete kako biste spavaću sobu držali jednostavnom i urednom. Manje predmeta znači manje troškova. U Prima ponudi možete pronaći povoljan namještaj jednostavnog i elegantnog dizajna, bez previše detalja i upečatljivih elemenata, u nježnim i neutralnim nijansama, poput modularnog regala Baden koji ima niz praktičnih elemenata koji se mogu sjajno uklopiti u dnevne, ali i u minimalističke spavaće sobe.

 

Modularni regal Baden minimalističkog dizajna za koji postoji opcija kupnje pojedinačnih elemenata snižen je za 22%

Foto: Prima

 

7. Reorganizirajte namještaj u prostoru

Ponekad jednostavna promjena rasporeda namještaja može osvježiti prostor. Isprobajte različite opcije i pokušajte maksimalno iskoristiti prostor koji imate.

 

8. Držite prostor urednim

Održavanje čistoće i urednosti spavaće sobe može učiniti čuda za izgled prostora, a ujedno doprinosi osjećaju svježine i udobnosti.

 

Moderan francuski krevet Leto s kontrastnim prošivenim detaljima na uzglavlju pronađite po uštede od 34%

Foto: Prima

 

Uređenje spavaće sobe s ograničenim budžetom može biti zabavno i kreativno iskustvo. Iskoristite naših osam savjeta i prilagodite ih svojim željama i mogućnostima kako biste stvorili prostor koji odražava vaš stil i pruža vam udobnost.

Uvjerite se u kvalitetu, udobnost i estetiku Prima asortimana za spavaće sobe te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom Facebook, Instagram, TikTok i Pinterest profilu.

 

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta