Jesenska idila u boji sreće

Zadnji tračci sunca, pomicanje sata, “novo normalno”…krenulo je ono monotono sivilo koje nas sve zna pomalo demotivirati i usporiti. Ali hej – ne mora sve biti tako sivo, zar ne?

Svi oni klišeji o pozitivi ponekad su dobar način kako se malo trgnuti iz tmurne svakodnevice i posvetiti se sebi te svom okružju gdje trenutno provodimo većinu svoga vremena – domu. Dom asociramo s najljepšim uspomenama, druženjima, toplinom i srećom pa zašto ne bismo unijeli malo sunca u svoja četiri zida i okrenuli se “žutim mislima”?

Trend u uređenju interijera 2020.

Kao i nekoliko prethodnih godina, žuta boja osigurala je svoje mjesto među trendovima uređenja interijera i ove godine. Možemo ju nazvati bezvremenskim klasikom koji će začiniti svaki kutak, bilo u funkcionalnoj ili dekorativnoj varijanti. Od vintage dekora preko eklektičnih ambijenata do minimalizma, tonovi žute boje zadovoljit će sve vrste ukusa i stila.

Boja sreće

Jarka, zagasita ili senf-žuta…sve verzije ove vesele boje dokazano potiču osjećaje zadovoljstva i sreće te jačaju pamćenje, optimizam i samopouzdanje. Mnogi od nas su trenutno u “home-office” radnom okruženju stoga Vam predlažemo da dodate nekoliko žutih detalja u svoj kutak jer ova boja potiče intelektualno razmišljanje, pojačava intuiciju i pomaže pri odlučivanju.

Unošenjem žute boje u dom, unijet ćete toplinu i vedrinu u prostor te stvoriti opuštajuću atmosferu koja potiče dobro raspoloženje i umanjuje umor. Preporučujemo da žute komade namještaja ili detalje smjestite u središnji dio prostorije kako biste ih istaknuli u punom sjaju te kako bi njihovo pozitivno djelovanje odjeknulo i u drugim dijelovima doma.

Kako bismo Vas usmjerili na ključne žute komade naše kolekcije namještaja i dekoracija, za Vas smo izdvojili nekoliko detalja koji će se sigurno uklopiti u Vaš dom. Inspirirajte se!

Dnevna soba

Za sve ljubitelje žute boje, kutna garnitura može postati prava zvijezda Vašeg dnevnog boravka. Kombinirajte ju s detaljima neutralne boje kako bi se potpuno istaknula, a za još atraktivniji dojam postavite je uz zid tamnije boje koji će usmjeriti pažnju svakog gosta na ovaj važan komad namještaja.

Ako ipak želite samo dekorirati prostor žutim detaljima, predlažemo Vam da kombinirate ugodan tabure, ukrasne jastučiće i pokrivač te zidne dekoracije kao što su slike ili ogledala. Osvjetljenje je još jedan važan element ugodnog ambijenta pa tako možete odabrati između stolnih, podnih ili visećih svjetiljki iz COCO maison dekorativne kolekcije, ekskluzivno dostupne u PRIMA salonima i webshopu.

Pogledajte nekoliko izdvojenih detalja naše ponude:

Kuhinja

Kao srce svakog doma, rekli bismo da je kuhinja mala tvornica sreće pa tako za još više positive predlažemo našu modularnu kuhinju, Rea, u žutoj boji. Sigurni smo da će izvući osmijeh na Vaše lice svaki puta kad zakoračite u nju.

Za one manje hrabre, predlažemo da prvi korak budu žute posudice, šalice ili vaze, dok se ne odlučite za veću promjenu. Primjer je naša kuhinja po mjeri, Amelia, koju smo začinili žutim detaljima i time osvježili cijeli izgled prostorije.

Blagovaonica

Prostorija u kojoj se uživa u hrani, koja služi za ugodne jutarnje kave ili vesele popodnevne čajanke, koja okuplja Vaše najbliže – blagovaonica je kao stvorena za boju sreće. Možete je potpuno transformirati uz kombinaciju stola na razvlačenje, Verto, te stolica i fotelja, Mondo

…ili dekorirati posudama i pladnjevima s voćem, upečatljivim vazama za koje će se tražiti preporuka te ambijentalnim svjećicama.

Vjerujemo da Vam je naš žuti asortiman podignuo raspoloženje te Vas veselo očekujemo s dodatnim idejama u PRIMA salonima.

Vidimo se!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta