Inspirirajte se najpovoljnijom ponudom za opremanje apartmana

Tek smo zakoračili u ožujak i još se borimo sa zimskim uvjetima, stoga dijelu građana ljeto nije ni na pameti. No, oni koji žive od turizma znaju da je sada pravo vrijeme za opremanje apartmana.

 

Predsezona samo što nije, a za bezbrižno ljeto, puno gostiju i dobrih recenzija, uspješnu sezonu krojimo već danas. Stoga, kada opremate apartmane, težite najboljem jer tajna uspješne sezone je kvalitetan namještaj.

 

Kvalitetan namještaj tajna je uspješne sezone

 

Ne samo da Prima ima more dizajnerskih rješenja za vaš apartman, već u našim salonima i na webshopu kvalitetu možete pronaći po najpovoljnijim cijenama.

 

Recimo da uređujete apartman na moru u koji se sjajno uklapa ležeran i opušten, a opet elegantan mediteranski stil. Kod nas možete pronaći krevet, dvosjed, ormar, predsoblje, kuhinju, blagovaonski stol sa četiri stolice, kupaonski program, vrtni set i dekorativne detalje za apartman koji će odisati mediteranskom jednostavnošću, a kad podvučete crtu proći ćete vrlo povoljno. Isto je i s drugim stilskim izričajima.

 

Prelistajte novi Prima letak

 

Detaljniju računicu, kao i cijeli niz velikih ušteda na namještaj kojim možete opremiti cijeli apartman pronađite u našem novom letku:

 

 

 

Kao najveći hrvatski proizvođač namještaja, s vlastitim dizajnom i proizvodnjom, Prima je već niz godina prvi odabir profesionalaca iz sektora turizma, vlasnika hotela i iznajmljivača apartmana.

 

- Promišljanje kupca nam je uvijek polazišna točka u kreiranju novih kolekcija namještaja. Pitamo se tko je kupac kojem se želimo obratiti i kako mu pomoći da opremi svoje životne prostore. Vrlo nam je važno unaprijed pretpostaviti tko će i kako koristiti određeni komad namještaja, koliko često i u kakvom prostoru. Osim komercijalne potrebe kupca, na koju odgovaramo ponudom najkvalitetnijeg rješenja po najboljoj cijeni, tu je uvijek i estetska potreba koja odgovara na pitanje kakva je osobnost kupca i koji je njegov osobni stil - rekao nam je Luka Dundović, industrijski dizajner koji potpisuje mnoge novitete u ponudi Prima grupe. Objasnio je da dizajn ima važnu ulogu odgovoriti na prostorne, komercijalne, funkcionalne, estetske i emotivne potrebe kako bi kupac bio ponosan i zadovoljan svojim odabirom, neovisno koji komad namještaja se kreira.

 

Prima rješenja za sezonu sa stilom

 

Imajući na umu iznajmljivače, Prima dizajneri osmislili su programe namještaja u različitim stilovima poput mediteranskog, za opremanje svih prostorija apartmana što uvelike olakšava proces uređenja. Kada različite prostorije povežete istim materijalima, bojama i dekorima stvarate stilski usklađen prostor. Time se postiže dojam harmonije koji onima koji borave u prostoru stvara ugodu. Zato je promišljeno opremanje apartmana u jednom stilu vrlo važno. U konačnici, gost koji uživa, koji se odmorio i oduševio apartmanom je ujedno i gost koji će se vratiti k vama i sljedeće sezone, a podijelit će i svoje dobre preporuke obitelji, prijateljima i poznanicima prepričavajući doživljaje s godišnjeg odmora.

 

Stoga, ulaganje u kvalitetan namještaj višestruko je isplativo jer samu investiciju ćete brzo vratiti, već u ovoj sezoni, a uz pravilno održavanje još ćete godinama ubirati plodove pametnog odabira u opremanju apartmana.

 

Upravo je Prima namještaj taj presudni korak koji vas dijeli do savršenog apartmana. Nemojte dugo čekati jer posebne pogodnosti i uštede, kao i velika rasprodaja COCO maison dekoracija uz uštede do 50%, traju od 4. ožujka do 29. ožujka 2023. godine ili do isteka zaliha.

 

Posebno izdvajamo iz ponude:

 

 

Korak do savršenog interijera

 

Više detalja možete otkriti u novom TV spotu te uz Jelenu Glišić, poznatu televizijsku voditeljicu te zaviriti u šarmantni stan uređen u popularnom boho stilu koji je eklektičan i zaigran, a kombinira prirodne elemente i mnogo boja te suprotstavljene uzorke i teksture.

 

 

Neovisno o stilu, veličini budžeta i kvadraturi s kojom raspolažete naši prodajni savjetnici, kao i dizajneri interijera, u svih 56 Prima salona diljem Hrvatske pomoći će vam da u bogatoj Prima ponudi pronađete idealno rješenje za svoj interijer te da ovog ljeta vaše goste dočeka primamljiv apartman s puno šarma.

 

Ideje za uređenje apartmana možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta