Doris i Luka pronašli inspiraciju u novom PRIMA interijeri katalogu

Doris i Luka posjetili su nas na Jankomiru i apsolutno se oduševili novim licem PRIMA salona koji krasi nova kolekcija hrvatskog namještaja vrhunske kvalitete.

Tijekom traženja idealnih komada namještaja za njihov dom, odlučili su uzeti pauzu na ugodnoj Bari modularnoj garnituri i zamijetili novi detalj koji ih je čekao na pomoćnom stoliću iz COCO maison kolekcije.

Iznenadilo ih je posebno jesensko izdanje kataloga PRIMA interijera koje je u potpunosti posvećeno raznolikosti stilova interijera i postizanju stilski usklađenog doma.

Novo izdanje kataloga putovanje je kroz more pametnih rješenja i inspirativnih prizora za moderno, kvalitetno i funkcionalno opremanje svih prostorija doma.

Ovaj katalog predstavlja PRIMA grupu kakva je ona danas, nakon 25 godina rada i razvoja. Kao najveći hrvatski proizvođač namještaja, predstavljamo novu kolekciju za koju su zaslužne ideje PRIMA tima dizajnera, a koja je proizvedena u 8 vlastitih tvornica. Maštu će pokrenuti čak 100 stranica čiste inspiracije uz koju se lako stvara nova vizija doma po mjeri.

Doris je već odabrala PRIMA namještaj koji je uljepšao njezin interijer, ali je pronašla i nekoliko sitnica iz COCO maison dekorativne kolekcije uz koje će njen dom apsolutno zasjati. Raznolikost kolekcije iznenadila je i Luku koji se odmah zaljubio u nekoliko ukrasnih detalja u njegovom stilu.

Razmjena ideja i potraga za inspiracijom nastavila se u omiljenoj prostoriji oba gosta PRIMA salona – kuhinji!

Doris i Luka isprobali su sve funkcionalnosti Liberta kuhinje po mjeri i uvjerili se u brojne prednosti dizajna koji im može skratiti vrijeme pripreme hrane i pospremanja te osloboditi više trenutaka za stvaranje lijepih uspomena i isprobavanje novih okusa.

Obilazak PRIMA salona Doris i Luka završili su na idealnom mjestu za opuštanje i uživanje - novoj modularnoj garnituri Oliver - te posljednjim pregledom kataloga odabrali favorite koji će smjestiti u svoje domove.

Pogledaj više u videu!

Katalog će se distribuirati na vrata kućanstva po cijeloj Hrvatskoj, ali ako slučajno niste dobili svoj primjerak on Vas čeka u PRIMA salonima, a možete ga prelistati i na službenoj PRIMA web stranici:

Želimo Vam ugodno listanje i vesele trenutke tijekom uređenja Vašeg doma!

Podijeli:

 •  Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 •  Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 •  Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 •  Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 •  Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 •  Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 •  Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 •  Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta