COCO maison u modernom prostoru otvorenog tipa

Useljavate u novi stan, no pred vama je prostrani open-space prostor koji bi trebao imati čak tri funkcije? Od kuda krenuti? Kako sve uklopiti?

Dizajnerica Sandra iz obrta za dizajn interijera 600design prihvatila je ovaj izazov objeručke!

Cijela priča kreće na zagrebačkim Oranicama u izgradnji stana veličine 90 kvadrata. Mladi vlasnici izrazili su želju da stručna osoba bude uključena u planiranje dizajna od samog početka. Od izrade tlocrtnog rješenja zajedničkih prostorija, 3D vizualizacije gotovog rješenja, odabira materijala, pločica, parketa, izrade nacrta namještaja po mjeri, plana polaganja pločica, do odabira većine gotovog namještaja i dekoracija.

Fokus klijenata bio je na rješenju dnevnog prostora modernog otvorenog tipa u kojem kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak čine skladnu cjelinu. Neki od glavnih zahtjeva uključivali su prostranu kuhinju s dovoljno zatvorenih elemenata i velikih radnih površina, kombinaciju sive i plave boje te metalne detalje.

Rukovođena željama klijenta, dizajnerica Sandra krenula je u dizajniranje idealnog prostora za sve potrebe mladog bračnog para.

Nakon nekoliko ponuđenih tlocrtnih rješenja i kombinacija boja i materijala, u dogovoru s vlasnicima stana odabrano je rješenje koje možete vidjeti na slikama.

Kombiniranjem petrolej plave boje s dekorom drveta, neutralnim sivim tonovima i finim teksturama, bakreno-narančastim detaljima te puno svjetlosti koja dopire kroz staklene stijene, postignuta je idealna ravnoteža između toplog i hladnog, modernog i klasičnog te je stvorena ugodna atmosfera za opuštanje i druženje.

PRIMA fotelje Tenor bojom i materijalom su povezale dnevni boravak i blagovaonicu. Tvore idealnu ravnotežu prostora zaobljenim linijama i metalnim nogama koje su u skladu s industrijskim stilom blagovaonskog stola.

Posebna nota elegancije dodana je sitnim namještajem, tepihom, dekoracijama za dom, zidnim dekoracijama i ukrasnim jastučićima iz nizozemske kolekcije COCO maison, ekskluzivno dostupne u PRIMA salonima i webshopu. Dekoracije su se stilom i bojama savršeno uklopile u prostor, dok je malo industrijskog stila ubačeno kroz crne metalne detalje.

Uz dnevni prostor, za ovaj projekt Sandra je opremila i spavaću sobu te dodatno začinila prostor COCO maison dekoracijama koje uljepšavaju cijeli prostor.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta